Πλήθος συλλήψεων για κροτίδες σε όλη τη χώρα

Πλήθος συλλήψεων για κροτίδες σε όλη τη χώρα

Στην Κεφαλονιά, συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ο 55χρονος ιδιοκτήτης μιας εμπορικής επιχείρησης που διέθετε προς πώληση συνολικά 887 κροτίδες

Πλήθος συλλήψεων για κροτίδες σε όλη τη χώρα
Ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών διάφοροι καταστηματάρχες οι οποίοι προσπαθούσαν να ξεπουλήσουν την παράνομη πραμάτεια τους με τις κροτίδες και άλλα βεγγαλικά, πριν από την Ανάσταση! 

Στην Κεφαλονιά, συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ο 55χρονος ιδιοκτήτης μιας εμπορικής επιχείρησης που διέθετε προς πώληση συνολικά 887 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

*** Στη Σαντορίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας μια 46χρονη κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή και διάθεση ειδών πυροτεχνίας καθώς στο κατάστημα που λειτουργούσε κατασχέθηκαν 500 κροτίδες.

*** Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στο περίπτερο ενός  61χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν 443 κροτίδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

*** Στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν έρευνα στο κατάστημα ενός 58χρονου ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται και συνέλαβαν την 51χρονη προσωρινά υπεύθυνη που διέθετε προς πώληση 11.925 παιδικά αθύρματα. 
Κλείσιμο

*** Στην Καλαμάτα, άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα σε περίπτερο ιδιοκτησίας 44χρονης Βουλγάρας η οποία απουσίαζε και αναζητείται και συνέλαβαν τον 60χρονο Έλληνα προσωρινά υπεύθυνο, όταν βρήκαν 1.800 παιδικά αθύρματα.

*** Πάλι στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο κατάστημα ενός 60χρονου όπου κατέσχεσαν 93 παιδικά αθύρματα και τον συνέλαβαν.

*** Στο Κιάτο Κορινθίας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 19χρονο που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου, όταν βρήκαν στην κατοχή του 139 κροτίδες και τις κατέσχεσαν. 

*** Ξανά στην Καλαμάτα, συνελήφθη η 45χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος όπου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν συνολικά 1.227 παιδικά αθύρματα.

*** Στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο καφενείο ενός 51χρονου, όπου βρήκαν 96 πυροτεχνήματα, παιδικά αθύρματα και καπνογόνα τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση. 

*** Στη Χρυσούπολη Καβάλας, συνελήφθη μια 53χρονη, όταν οι αστυνομικοί έκαναν σε έλεγχο στην επιχείρησή της και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 78 παιδικά αθύρματα.ι δύο φορητούς υπολογιστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης