Βίκυ Μιχαλονάκου: Η Ρούλα και το ΠΑΣΟΚ επανέρχονται σαν ανοιξιάτικη αλλεργία

Βίκυ Μιχαλονάκου: Η Ρούλα και το ΠΑΣΟΚ επανέρχονται σαν ανοιξιάτικη αλλεργία

Η Βίκυ Μιχαλονάκου μιλάει για όλα: το «Ερωτοδικείο», την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας και πώς αυτή η συνδέεται με το ΠΑΣΟΚ αλλά και την πασχαλινή διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου

Βίκυ Μιχαλονάκου: Η Ρούλα και το ΠΑΣΟΚ επανέρχονται σαν ανοιξιάτικη αλλεργία
Η Βίκυ Μιχαλονάκου βρέθηκε στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» το βράδυ της Μ.Τρίτης και σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα.

«Αν κάνεις μία σύγκριση στο Ερωτοδικείο του '96 και '97 με τις εκπομπές του σήμερα, πού θα καταλήξεις; Μιλάω για τις εκπομπές του lifestyle, της σουργελοποίησης της ελληνικής τηλεόρασης. Καταρχήν δεν υπάρχουν τηλεοπτικά πρόσωπα. Είναι κάτι γυάλινα προσωπεία, σιλικονούχα, μποτοξονούχα»,
Κλείσιμο
τόνισε η Βίκυ Μιχαλονάκου.

«Η Ρούλα και το ΠΑΣΟΚ επανέρχονται σαν ανοιξιάτικη αλλεργία»
Μάλιστα συνέδεσε την επιστροφή της Ρούλάς Κορομηλά με το ΠΑΣΟΚ. «Αυτό που εντυπωσιάζει είναι τα πράγματα που δεν θέλουν να τελειώσουν. Δύο πράγματα είναι αυτά: Η Ρούλα και το ΠΑΣΟΚ. Και επανέρχονται σαν ίωση, σαν ανοιξιάτικη αλλεργία και δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχει τελειώσει ο χρόνος και ότι δεν θα πάθουμε τίποτα χωρίς τη Φώφη και χωρίς τη Ρούλα. Παίζουν με την αισθητική και τα νεύρα μας»

Κατά τη γνώμη της δεν έχει δικαίωμα η Ρούλα να κάνει come back; «Όχι θα έπρεπε να έχει αυτογνωσία. Όταν κάνεις ένα talk show δεν υπάρχει ηλικία. Διότι είναι η εκφορά του λόγου, είναι η εμπειρία που υπεισέρχεται, η τοποθέτηση, η ωριμότητα. Βέβαια είναι τελείως ακατάλληλη η κυρία Κορομηλά για να επιστρέψει σε ένα talk shοw. Αλλά αυτή η πανηγυριώτικη φιέστα που έχει γίνει...Η Κορομηλά αναδείχθηκε σε μία εποχή των ημιμαθών και των θρασύτατων!»

«Μετά από 16 χρόνια ΕΡΤ έκανα το Ερωτοδικείο»
Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Μιχαλονάκου τόνισε ότι ξεκίνησε την εκπομπή «Ερωτοδικείο» μετά από 16 χρόνια στην δημόσια τηλεόραση. «Ήταν ένα είδος που δεν είχα κάνει. Γιατί ήμουν επί 16 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση. Μέσα σε πλαίσια συντηρητισμού και κρατισμού. Αυτό μου την έδωσε!». Και πρόσθεσε: «Το Ερωτοδικείο σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία για όσα θα ακολουθούσαν στα τηλεοπτικά δρώμενα».

Σχολιάζοντας την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, η Βίκυ Μιχαλονάκου τόνισε: «Εκεί ήταν όλα τα λεφτά!Ενώ θα περιμέναμε από τη λαίδη να εισέρχεται σε κρεοπωλείο και να ερωτεύεται τον εκδοροσφαγέα και να ξεκοκαλίζουν τον αμνό, με λαμπάδα στο χέρι ερωτεύεται αγοραία το τεκνό. Από την άλλη, με μία άκρως κακοποιητική διάθεση επικαλείται τον ανδρισμό του. Καλά που δεν τσίμπησε ο Απόστολος Γκλέτσος!».

Για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, τόνισε: «Ζούμε σε μία Ελλάδα με απέραντη λίστα αναμονής, στον ΟΑΕΔ, στα συσσίτια, στα νοσοκομεία. Βέβαια έχουμε και λίστες εκατομμυριούχων».

Ποιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση; «Έχει απαξιωθεί η πολιτική. Βεβαίως και η δημοσιογραφία έχει απαξιωθεί. Ο κόσμος αντιδρά με αποστροφή, με θυμό, με οργή. Επιστρατεύεται ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός, τα γνωστά παπαγαλάκια της εξουσίας και το μιντιακό κατεστημένο είναι στις εντολές των χορηγών και των καναλαρχών νταβατζήδών», απάντησε η Βίκυ Μιχαλονάκου.








 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης