Γιώργος Λεμπέσης: «'Επαιρνα τηλέφωνο τον Φοίβο και δεν μου απαντούσε»

Γιώργος Λεμπέσης: «'Επαιρνα τηλέφωνο τον Φοίβο και δεν μου απαντούσε»

«Όταν ''κατέβηκα από το 'βαγόνι'' του Φοίβου, ξαφνικά έσβησαν τα φώτα...», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής στο «Τhe 2night show»

Γιώργος Λεμπέσης: «'Επαιρνα τηλέφωνο τον Φοίβο και δεν μου απαντούσε»
Ο Γιώργος Λεμπέσης, ο τραγουδιστής που ερμήνευσε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Φοίβου, όπως «Εξάρτηση», «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία», «Το μωρό μου» και άλλες, ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» όπου μίλησε για το τέλος της συνεργασίας αλλά και της φιλίας του με τον συνθέτη.

«Ξέρεις πολύ ότι με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έχω πει πολλές φορές αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Επίσης, στεναχωρήθηκα επίσης τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πολύ, πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου, ξαφνικά έσβησαν τα φώτα...Ούτε εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στη συναυλία του Φοίβου για τα είκοσι χρόνια δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί... Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε... Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα, γιατί έχουμε κάνει πολύ μεγάλα τραγούδια μαζί. Έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα»,
δήλωσε ο Γιώργος Λεμπέσης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης