Η Στέλλα Γιαμπουρά αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Χ in the City»

Η Στέλλα Γιαμπουρά αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Χ in the City»

Η εκπομπή έχει σκοπό να μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα του «X - Factor», έξω από τα πλατό του σόου

Η Στέλλα Γιαμπουρά αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Χ in the City»
Αλλαγές έρχονται στο talent show «Χ-Factor». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευαγγελία Αραβανή σταματά να παρουσιάζει την εκπομπή «X in the city» και τη θέση της παίρνει η Στέλλα Γιαμπουρά.
                                    
   Η Στέλλα Γιαμπουρά
Κλείσιμο


Πρόκειται για μία εκπομπή που έχει σκοπό να μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα του X - Factor έξω από τα πλατό του σόου. Πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές, ματιές στα παρασκήνια, gossip, ατάκες, θα παρουσιάζονται στην εκπομπή «Χ in the City».

Σε επικοινωνία του
protothema.gr με το κανάλι του ΣΚΑΙ, η Ευαγγελία Αραβανή είχε αναλάβει την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής μέχρι να βρεθεί η αντικαταστάτρια της.

Θυμίζουμε ότι οι οντισιόν του talent show, «Χ-Factor» πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και η Ευαγγελία Αραβανή που έχει αναλάβει την παρουσίαση των backstage, βρίσκεται συχνά εκτός Αθηνών.

Έτσι, μετά την αντικατάσταση της από την Στέλλα Γιαμπουρά στην παρουσίαση της εκπομπής «Χ in the City»- η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο στις 6 το απόγευμα- η Ευαγγελία Αραβανή θα αφοσιωθεί στην παρουσίαση των backstage του talent show.

H Στέλλα Γιαμπουρά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.






Περίληψη Επεισοδίου

Το "X in the city" έρχεται να μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα του X-FACTOR έξω από τα πλατό του σόου και να μας συντονίσει με την μεγαλύτερη μουσική παραγωγή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές, ματιές στα παρασκήνια, gossip, ατάκες, video clip των αστεριών που έχουν παρελάσει από τη σκηνή του ΧF σε όλο τον κόσμο θα παρουσιάζονται, θα αναλύονται και θα σχολιάζονται από τον άνθρωπο που ζει στον ρυθμό του σόου from day one: την Στέλλα Γιαμπουρά

- See more at: http://www.skai.gr/tv/show/?showid=66350#sthash.6b9qqp9F.dpuf




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης