Αντώνης Κανάκης: Η φιλανθρωπική κίνηση που έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του

Αντώνης Κανάκης: Η φιλανθρωπική κίνηση που έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», αναφέρθηκε στον πατέρα του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Αντώνης Κανάκης: Η φιλανθρωπική κίνηση που έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του
'Εναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα του
, ο Αντώνης Κανάκης, στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε σε εκείνον και στην κίνηση που έκανε για να τιμήσει τη μνήμη του.
              
Κλείσιμο
                               Ο πατέρας του Αντώνη Κανάκη

«Θα μου επιτρέψετε μισό λεπτό να πω μισή κουβέντα. Ένα χρόνο δεν έχω πει κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα.  Πριν από ένα χρόνο, ακριβώς σαν σήμερα, πέθανε ο μπαμπάς μου και για τις πρώτες τέσσερις – πέντε ημέρες, το μόνο καταφύγιό για μένα ήταν το γράψιμο»,
είπε ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» της εκπομπής.

Τα κείμενα που έγραψε αυθόρμητα, μέσα σε τέσσερις περίπου ημέρες, μετά από τον θάνατο του πατέρα του, έγινε το βιβλίο του «Μπαμπά ...(μια κανονική ημέρα). Με το βιβλίο αυτό, ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρετά τον πατέρα του και ταυτόχρονα καταγράφει τη σχέση βαθιάς αγάπης που τον συνέδεε μαζί του.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΙΑΝΟΣ» και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. «Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που το αγόρασαν, γιατί ένα χρόνο μετά βρίσκεται αισίως στην τέταρτη και πάει στην πέμπτη έκδοση.Είχαμε πει τότε, εγώ αλλά και οι εκδόσεις «ΙΑΝΟΣ» ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ορφανοτροφείο ''Άγιος Στυλιανός΄΄. Θέλω να σας πω, λοιπόν, ότι λόγω της δικής σας αγάπης για το βιβλίο, έχουμε καταθέσει 16.000 ευρώ στο ορφανοτροφείο και θα συνεχίσουμε. Και θέλω να σας ευχαριστήσω γι 'αυτό. Το βράδυ λέω να το διαβάσω για πρώτη φορά και εγώ!», τόνισε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης