Η Ιβάνκα Τραμπ έγινε μητέρα για τρίτη φορά

Η Ιβάνκα Τραμπ έγινε μητέρα για τρίτη φορά

Η κόρη του Ντόναλντ Τράμπ και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσμερ, έχουν αποκτήσει ακόμα την τετράχρονη Αραμπέλλα Ρόουζ και τον δίχρονο Τζόσεφ Φρέντερικ

Η Ιβάνκα Τραμπ έγινε μητέρα για τρίτη φορά
Ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια Τραμπ, καθώς η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 34χρονη Ιβάνκα και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, που έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί την περασμένη Κυριακή.

Κλείσιμο
Το νέο μέλος της οικογένειας ονομάζεται Θίοντορ Τζέιμς Κούσμερ και η  μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννησή του έσπευσε να ενημερώσει τους ακόλουθους της στο Instagram, γράφοντας: «Ο Τζάρεντ κι εγώ αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι, καθώς ανακοινώνουμε την άφιξη του Θίοντορ Τζέιμς Κούσμερ. Ο Τζάρεντ, η Αραμπέλλα, ο Τζόσεφ κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτό το γλυκό αγοράκι στην οικογένειά μας».



Τα νέα της νέας άφιξης στην οικογένεια Τραμπ έρχονται να συμπληρώσουν τη χαρά του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει το προβάδισμα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ενόψει των προεδρικών εκλογών τον ερχόμενο Νοέμβριο. 



Ο Τραμπ, παρά το βαρύ πρόγραμμά του πέρασε το Πάσχα των καθολικών με την οικογένειά του, όπως φάνηκε από την φωτογραφία που μοιράστηκε στο Twitter ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, στην οποία ο 69χρονος δισεκατομμυριούχος ποζάρει με δύο από τα εγγόνια του.

Ο ίδιος, μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα μίλησε στην Αμερικανοϊσραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων για την εγκυμοσύνη της κόρης του, σχολιάζοντας: «Η κόρη μου, η Ιβάνκα είναι έτοιμη να αποκτήσει ένα όμορφο, εβραϊκό μωρό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να γεννήσει ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι πολύ όμορφο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης