Ελένη Χατζίδου στο «ΟΛΑ»: Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η χαρά της ζωής

Ελένη Χατζίδου στο «ΟΛΑ»: Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η χαρά της ζωής

Η τραγουδίστρια μιλάει για τη γνωριμία της και τη συνεργασία της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και αποκαλύπτει πώς έμαθε για το τραγικό δυστύχημα

Ελένη Χατζίδου στο «ΟΛΑ»: Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η χαρά της ζωής
Η Ελένη Χατζίδου, ήταν καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Τρίτης. Μίλησε για το νέο της τραγούδι – σε δική της μουσική και στίχους- αλλά και για την πρώτη της μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Χειρότερη» που της είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης
. «Τραγουδάω από το 2002. Ο Παντελής είχε πάρει μία κοπέλα για να τραγουδήσει μαζί του, η οποία ήταν πολύ φίλη μου. Εκείνη δεν μπόρεσε να πάει και σκέφτηκε εμένα. Τότε δεν ήταν ο Παντελής που ξέραμε όλοι. Τον ξέραμε κάποια άτομα από το YouTube, αλλά δεν είχε κάνει δισκογραφία. Αυτό έγινε το 2011. Νομίζω καλοκαίρι του 2012, έβγαλε το ''Δεν Ταιριάζετε''. Πηγαίνω στο μαγαζί και μου λέει: ''Είχα έρθει σε ένα live σου, αλλά δεν με θυμάσαι''... Και μετά δεν τον ξέχασα ποτέ! Στο πρώτο μας live, του λέω: ''Παντελή μου, θα έχουμε κόσμο;''. ''Θα δεις'', μου λέει! Και το βράδυ έγινε χαμός!»

Όσο για το τραγούδι που της έγραψε, τόνισε:
Κλείσιμο
«Το τραγούδι του το ζήτησα εγώ. Ο Παντελής ήταν ο μοναδικός και ο πρώτος που πίστεψε σε μένα και μου το έδειξε έμπρακτα».

Είχαν επαφές το τελευταίο διάστημα;
«Είχαμε χαθεί πολύ τελευταία. Έχει τύχει να του στείλω τραγούδι μου, μου είπε: ''Δεν μου λέει κάτι'' και να δεν το έβγαλα. Τον εμπιστευόμουν τυφλά. Έβλεπε μακριά αυτός ο άνθρωπος. Ήξερε πιο τραγούδι θα αγγίξει!», τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Ήταν εξωστρεφής;
«Ήταν έξω καρδιά. Με τον καλό τον λόγο πάντα. Δεν είχε μαλώσει ποτέ με κανέναν. Με συνεργάτες. Η χαρά της ζωής», απάντησε η τραγουδίστρια.

Πώς έμαθε για το τραγικό δυστύχημα; «Είμαι έξω σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός. Ήταν δημοσιογράφος από τον ΑΝΤ1. Μου στέλνει μήνυμα και μου γράφει: ''Θέλω να μιλήσουμε για τον Παντελίδη''. Την προηγούμενη ημέρα, έβλεπα το θέμα που είχε γίνει για το κομμάτι για την Κύπρο...Λέω τώρα θα θέλουν να πω την άποψη μου.  Και λαμβάνω μήνυμα από τον κομμωτή μου: ''Έχω πάθει σοκ, σκοτώθηκε ο Παντελής''. Παίρνω τηλέφωνο τη δημοσιογράφο και με έβγαλε στον ''αέρα''», είπε η τραγουδίστρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης