Γιατί ο γιος της Madonna δεν πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί της;

Γιατί ο γιος της Madonna δεν πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί της;

Ο 15χρονος γιος της Madonna, Rocco, εξέφρασε την  επιθυμία να μείνει με τον πατέρα του σκηνοθέτη, Guy Ritchie στη Βρετανία -  Τι ήταν αυτό που έκανε η μητέρα του και εκνεύρισε τον 15χρονο;

Γιατί ο γιος της Madonna δεν πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί της;
Ο 15χρονος Rocco Ritchie, γιος της «βασίλισσας της ποπ», Madonna και του Βρετανού σκηνοθέτη, Guy Ritchie, αρνήθηκε να επιστρέψει από το Λονδίνο που βρισκόταν, στην κατοικία της μητέρας του στη Νέα Υόρκη.

Την περασμένη Τετάρτη η διάσημη τραγουδίστρια ζήτησε από δικαστήριο στο Μανχάταν να γυρίσει ο γιος της στις ΗΠΑ με δικαστική εντολή. Η δικαστής Deborah Kaplan εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία ο 15χρονος Rocco υποχρεούται να επιστρέψει κοντά στην μητέρα του με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Κλείσιμο
Ποια είναι όμως η αιτία που ο έφηβος γιος της τραγουδίστριας επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα κοντά στον πατέρα του, τον 47χρονο σκηνοθέτη Guy Ritchie, την 34χρονη σύζυγό του, μοντέλο Jacqi Ainsley και τα τρία παιδιά του ζευγαριού;


                Ο 15χρονος Rocco με την οικογένεια του πατέρα του



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου τον περασμένο Αύγουστο η Madonna ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τον 15χρονο Rocco να εργάζεται στα παρασκήνια κατά την διάρκειας δύο μηνών περιοδεία της σε ΗΠΑ και Καναδά. Τα σχετικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο νεαρός έφηβος έχει βαρεθεί να εργάζεται για την μητέρα του και να ταξιδεύει μαζί της ενώ η ιδέα ότι πάνω από τέσσερα εκατομμύρια followers που έχει η Madonna στο Instagram έβλεπαν τις φωτογραφίες του τον έκανε να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα.

Η Madonna έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές της στον 15χρονο Rocco, μέσω Instagram και του έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα ήλιε της ζωής μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης