Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Έχω και εγώ ραγάδες και χαλάρωση»

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Έχω και εγώ ραγάδες και χαλάρωση»

Η έγκριτη ψυχολόγος και παρουσιάστρια, δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο σώμα της, μετά από δύο εγκυμοσύνες

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Έχω και εγώ ραγάδες και χαλάρωση»
Η γνωστή ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη, την οποία γνώρισε το ευρύ κοινό από την εκποµπή «Ανάλυσέ το» που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρω1νό», για την εξωτερική της εμφάνιση: «Έχει κάνει πλαστικές ή ήταν έτσι; Μύτη δεν έχει κόψει, τα μάτια είναι πραγματικά; Δεν είναι φακοί; Πολύ όμορφη σαν ψεύτικη είναι…».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σάντυ, απάντησε στα σχόλια του οικοδεσπότη του «Πρω1νού», τα οποία, όπως τόνισε, βρήκε κολακευτικά. «Γέλασα µόλις το είδα. Μάλλον ως φιλοφρόνηση το πήρα, καθώς µέχρι στιγµής δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια επέµβαση. ∆υστυχώς, όµως, η ώρα αυτή δεν αργεί, γιατί θα χρειαστεί να κάνω µια επέµβαση στην κοιλιά µου καθώς µετά τις εγκυµοσύνες έχει δηµιουργηθεί µια µεγάλη κήλη. ∆εν κρύβω πως µε αγχώνει πολύ, γιατί μετά τις γέννες διαπιστώσαµε ότι ο οργανισµός µου αντιδρά στα ράµµατα. Έχω κάποιου είδους αλλεργία».

Κλείσιμο
Όσο για τις αλλαγές, που κάνει στην εμφάνιση της, αυτές αφορούν τα μαλλιά της:«Συνέχεια κάνω αλλαγές στα µαλλιά µου. Αυτή είναι η µόνιµη ανανέωση που κάνω στην εµφάνισή µου», είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες από τον σύζυγό της, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Αλήθεια, πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, μετά από δύο εγκυμοσύνες; «Μου κάνουν συνέχεια αυτήν την ερώτηση. Νιώθω ότι πρέπει να απενοχοποιήσουμε το βάρος. Είναι κακό να έχει μια γυναίκα τις καμπύλες της; Όταν μια γυναίκα γίνει μητέρα, το σώμα της αλλάζει δραματικά. Και το δικό μου επίσης. Έχω και εγώ ραγάδες και χαλάρωση. Ωστόσο, είμαι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής. Πιστεύω ότι η τροφή που καταναλώνουμε μπορεί να μας θεραπεύσει αλλά και να μας αρρωστήσει. Μπορεί να επηρεάσει την ψυχική και σωματική μας υγεία. Από την άλλη, το σώμα μου μού αρέσει αδύνατο, αν και οι περισσότεροι γύρω μου θεωρούν ότι πρέπει να πάρω λίγα κιλά. Σημασία έχει να νιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας. Πλέον, η διατροφή έχει γίνει φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά τρώω κάθε τρεις ώρες και προσέχω τους συνδυασμούς τροφών, χωρίς να στερούμαι κάτι όμως», δήλωσε χαρακτηριστικά.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης