Ξανά μαζί Madonna και Sean Penn;

Ξανά μαζί Madonna και Sean Penn;

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η «βασίλισσα» της ποπ και ο σταρ του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να αναθερμάνουν την... φλόγα που κάποτε τους οδήγησε στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ξανά μαζί Madonna και Sean Penn;
Έχουν περάσει 26 ολόκληρα χρόνια από τότε που η  Madonna και ο Sean Penn πήραν διαζύγιο, ωστόσο, αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η «βασίλισσα» της ποπ και ο σταρ του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να αναθερμάνουν την... φλόγα που κάποτε τους οδήγησε στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!
 
Έπειτα από τον χωρισμό του Sean Penn από την Charlize Theron, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο 55χρονος ηθοποιός εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με την 57χρονη τραγουδίστρια σε μπαρ πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ.
Κλείσιμο



Οι πληροφορίες περί «επανασύνδεσης» του Penn και της Madonna έρχονται σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντ να εξηγήσουν το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες ο ηθοποιός εθεάθη σε αρκετές συναυλίες της διάσημης τραγουδίστριας.



Πάντως, όσοι είδαν το πρώην ζευγάρι την περασμένη εβδομάδα στη Σάντα Μόνικα είπαν ότι έδειχναν να περνούν πολύ καλά και πως χαλάρωναν ο ένας δίπλα στον άλλο.

Το ξενοδοχείο στη Σάντα Μόνικα 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης