Η ταξιδιωτική εκπομπή ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2016, παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωνε. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν κάποιες διαφορές που προέκυψαν ανάμεσά τους, τις οποίες έχουν αφήσει πλέον στο παρελθόν.
Οι δύο φίλοι τα βρήκαν ξανά, στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Τανιμανίδη στη Μύκονο, το 2022, όπου κι έδωσε το παρών ο Γιώργος Μαυρίδης.
Σε ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από το World Party, στην οποία φαίνεται ο ίδιος και ο Μαυρίδης.
Στο βίντεο φαίνονται οι ίδιοι να ενώνουν ξανά τη φωτογραφία, υπονοώντας προφανώς πως επιστρέφουν στην εκπομπή. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.