Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία του «άστεγου» Ρίτσαρντ Γκιρ που έγινε viral

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία του «άστεγου» Ρίτσαρντ Γκιρ που έγινε viral

Πράγματι είχε φωτογραφηθεί ντυμένος ως άστεγος, όμως η συγκεκριμένη αμφίεση οφειλόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Time Out of Mind»

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία του «άστεγου» Ρίτσαρντ Γκιρ που έγινε viral
Την αλήθεια πίσω από μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει πρόσφατα ένας θαυμαστής του στο Facebook, συνοδευόμενη μάλιστα από μία συγκινητική ιστορία που ήθελε τον σταρ να κυκλοφορεί ως άστεγος στη Νέα Υόρκη μοιράζοντας εκατονταδόλαρα σε φτωχούς συμπολίτες του, αποκάλυψε σήμερα ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Όπως ξεκαθάρισε ο δημοφιλής ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό μία φίλης και συναδέλφου του, η ανάρτηση που υποτίθεται ότι είχε δημοσιεύσει ο ίδιος πριν από λίγο καιρό και που είχε γίνει viral, είναι τελείως ψεύτικη. Αν και πράγματι είχε φωτογραφηθεί ντυμένος ως άστεγος, η συγκεκριμένη αμφίεση οφειλόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Time Out of Mind» και όχι σε κάποιο πείραμα που έκανε για να δει πώς θα τον αντιμετώπιζαν οι Νεοϋορκέζοι.

Στη συγκεκριμένη ταινία, που πρόκειται να βγει σύντομα στις αίθουσες, ο 66χρονος Γκιρ υποδύεται έναν άστεγο που προσπαθεί να αναθερμάνει τη σχέση του με την αποξενωμένη κόρη του.

Η ψεύτικη ανάρτηση, που υποστήριζε ότι ο ηθοποιός είχε περάσει μερικές ώρες ως άστεγος στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αντιμετωπίζοντας τα επικριτικά βλέμματα των συνανθρώπων του, και ότι αυτή η μοναδική εμπειρία του δίδαξε να μην λαμβάνει τίποτα ως δεδομένο είχε συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια likes και είχε κοινοποιηθεί από μισό εκατομμύριο χρήστες.

Κλείσιμο


Όπως αναφέρει ο ηθοποιός στη σημερινή του – αληθινή – ανάρτηση, εξεπλάγην φοβερά όταν διαπίστωσε ότι η φωτογραφία του είχε γίνει viral και ότι ο κόσμος είχε ανταποκριθεί τόσο θερμά στην ιστορία που τη συνόδευε. 

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού:

«Γεια σας, Ρίτσαρντ Γκιρ εδώ. Μου έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι κάποιος πόσταρε την περασμένη εβδομάδα στο Facebook μια φωτογραφία μου, ντυμένο ως άστεγο στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η οποία είχε πάνω από 1,6 εκατομμύρια likes και περισσότερα από μισό εκατομμύριο shares. Αν και η ιστορία που συνοδεύει τη φωτογραφία δεν είναι αληθινή (ειδικά το κομμάτι με τα εκατονταδόλαρα), φαίνεται ότι άγγιξε κάποιους ανθρώπους κι αυτό είναι το σημαντικό. Θέλω να μάθω τι ήταν αυτό που άγγιξε τον κόσμο και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να επιτευχθεί κάτι όμορφο και σημαντικό για τους άστεγους αδελφούς και αδελφές μας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την ταινία «Time Out Of Mind», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους αυτό το φθινόπωρο, και ακολουθεί την πορεία ενός άστεγου άνδρα στην Νέα Υόρκη. Θέλω να συμμετάσχω στη συζήτηση για το θέμα των αστέγων και την επίδραση αυτού του προβλήματος στη ζωή σας. Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα δεχτεί ερωτήσεις, αυτή την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στη σελίδα της Jena στο Facebook. Ελπίζω ότι θα μας παρακολουθήσετε όλοι. Περιμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε τι θα γίνει. Παρακαλώ υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και μοιραστείτε τις ιστορίες σας παρακάτω.
Θα τα πούμε σύντομα, Ρίτσαρντ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης