Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρόταση του Mega και το τραγούδι που έχει «ταυτίσει» με τον Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρόταση του Mega και το τραγούδι που έχει «ταυτίσει» με τον Χατζηγιάννη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» για την σχέση της με την τηλεόραση και εξήγησε τον λόγο που δεν θα ήθελε να κάνει πρωινό- αν και δέχτηκε πρόταση από το Mega- και αποκάλυψε το τραγούδι, που της έρχεται στο μυαλό, όταν σκέφτεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρόταση του Mega και το τραγούδι που έχει «ταυτίσει» με τον Χατζηγιάννη
Η Ζέτα Μακρυπούλια, μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από το Mega για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή, αλλά όπως είπε, το καθημερινό, είναι κάτι που την αγχώνει. «Ναι, έγινε μία προσέγγιση (από το Mega) αλλά το πρωινό δεν είναι μία εκπομπή που έχω όνειρο να κάνω. Επίσης, το έχω πει άπειρες φορές, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αφήσω το θεάτρο και άλλα πράγματα που αγαπώ περισσότερο. Οπότε δεν νομίζω ότι ήρθε αυτή η στιγμή ή αν θα έρθει και ποτέ. Τη φοβάμαι λίγο την τηλεόραση. Μου αρέσει να είμαι σε ένα concept, πιο προστατευμένη.... Και το καθημερινό με αγχώνει!», είπε, μεταξύ άλλων.

Της έχει λείψει η τηλεόραση; « Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση, έχω μια περίεργη σχέση μαζί της. Την αγαπώ πάρα πολύ γιατί μου 'χει προσφέρει πολλά πράγματα. Αλλά δεν έχω το πάθος που είχα παλιά, μπορώ πια να περιμένω», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει υψηλές απαιτήσεις στην τηλεόραση; «Πράγματα λέγονται και θα λέγονται πάντα. Τώρα, αν είμαι αυστηρή και έχω απαιτήσεις, ξε΄ρουν να σου πουν οι άνθρωποι που έχω δουλέψει μαζί τους. Αυτοί που έχω δουλέψει μαζί τους, όμως, όχι αυτοί που δεν έχω δουλέψει», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και για το αν σκοπεύουν ν'ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζέτα είπε: «Όταν εισαι μέσα σε μία σχέση και ζεις με τον άνθρωπο μαζί, δεν καταλαβαίνω γιατί να μπουν άλλες ταμπέλες. Αυτό εμένα μου αρκεί».

Όταν σκέφτεται τον Μιχάλη, ποιο είναι το πρώτο τραγούδι που της έρχεται στο μυαλό; «Για εμένα ένα τραγούδι, ταυτισμένο με τον Μιχάλη, είναι ο "Βυθός"».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης