Από τη «μουρμούρα» στο Σπάρταθλον ο Πάνος Βλάχος για καλό σκοπό

Από τη «μουρμούρα» στο Σπάρταθλον ο Πάνος Βλάχος για καλό σκοπό

Ο πρωταγωνιστής της «μουρμούρας» για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέχει, θα μπαίνουν 15 ευρώ στον «κουμπαρά» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Από τη «μουρμούρα» στο Σπάρταθλον ο Πάνος Βλάχος για καλό σκοπό
Ο δημοφιλής ηθοποιός Πάνος Βλάχος, γνωστός για τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Αlpha «Μουρμούρα», θα τρέξει εκτός συναγωνισμού στο φετινό Σπάρταθλον για καλό σκοπό. Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Σπάρταθλον κ. Κωστής Παπαδημητρίου, ο κ. Βλάχος θα λάβει μέρος στο 33οδιεθνή αγώνα Σπάρταθλον, που θα πραγματοποιηθεί 25 και 26 Σεπτεμβρίου, με στόχο όχι τον τερματισμό αλλά τη συγκέντρωση χρημάτων από τα σημεία της διαδρομής που θα διέρχεται προς ενίσχυση του πολύπλευρου έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.  

Μάλιστα για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέχει ο κ. Βλάχος θα μπαίνουν 15 ευρώ στον «κουμπαρά» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. «Στόχος μας δεν είναι μονάχα η συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού υπέρ του έργου το οποίο επιτελεί η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών κάτω από δύσκολες συνθήκες» δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ.Βλάχος, που ασχολείται με το τρίαθλο, το τρέξιμο και την ποδηλασία. Ο ίδιος ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του, μέσω της συμμετοχής του στο φετινό Σπάρταθλον.

Κλείσιμο
Από την πλευρά της η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασία Σπαστικών, κυρία Ευρυδίκη Αντωνοπούλου, ευχαρίστησε τον γνωστό ηθοποιό για την πρότασή του, τονίζοντας πως ευελπιστεί να βρει μιμητές.

Το Σπάρταθλον είναι ετήσιος διεθνής αγώνας υπερμαραθωνίου δρόμου 245,3 χιλιομέτρων, που διεξάγεται  από το 1983 στη διαδρομή Αθήνα - Σπάρτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης