Σάρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του «Πρωινό Σου Κου»

Σάρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του «Πρωινό Σου Κου»

Τι τηλεθέαση έκαναν Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Σάρωσε η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του «Πρωινό Σου Κου»
Το «Πρωινό Σου-κου», η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, έκανε χτες- Σάββατο 9 Μαΐου- πρεμιέρα. Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια μπήκε στο ολοκαίνουργιο στούντιο της εκπομπής της, με τη συνοδεία του τραγουδιού «Καλημέρα τι κάνεις;» του Γιάννη Πάριου. Χωρίς να καταφέρει να κρύψει το τρακ της, καλημέρισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Σας αγαπώ, τρέμω… καλημέρα… Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ενθουσιασμένη!» και στη συνέχεια ζήτησε το χειροκρότημα των συνεργατών της.

Κλείσιμο
Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου-Κου», ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά και μένει να δούμε αν η Μαρία Μπεκατώρου θα καταφέρει να τα διατηρήσει.

Αναλυτικά, το «Πρωινό ΣουΚου» σημείωσε 29% στο σύνολο του κοινού και 34,6% στο δυναμικό κοινό, ηλικίας 15 έως 44 ετών. Μάλιστα, η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό σε ένα τέταρτο της μετάδοσης της εκπομπής άγγιξε το 39,7%.

Αντίστοιχα, η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στο Epsilon συγκέντρωσε το 9,3 % του γενικού κοινού και το 8,5% του νεανικού κοινού, ενώ ακολούθησε το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha με 5,7 % και 5,6%.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης