Ο Αντώνης Ρέμος έγινε πατέρας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε πατέρας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

«Το θαύμα θέλει δυο» έγραψε συγκινημένος - Δείτε την φωτογραφία με την οποία ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την γέννηση του παιδιού του με την Υβόνη Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε πατέρας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!
Πατέρας έγινε ο Αντώνης Ρέμος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ευτυχές γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, όπου ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου με την μητέρα του, την σύντροφο του Αντώνη Ρέμου, Υβόνη Μπόσνιακ. 

Κλείσιμο
«Το θαύμα θέλει δυο !!! Η μέρα της ζωής μας. 14 Φεβρουαρίου 2015 ! Η μέρα της παντοτινής αγάπης» ήταν η συγκινητική λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία του τραγουδιστή.



Κατά... δεκάδες έφταναν οι ευχές από φίλους και θαυμαστές του ευτυχισμένου γονιού, ενώ ανάμεσα στους πρώτους που ευχήθηκαν ήταν η Ελλη Κοκκίνου, η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ρούλα Ρέβη και η Μαρία Κορινθίου.

Όπως ανακοίνωσε το μαιευτήριο, η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου.

«Η Υβόννη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στην Κλινική ΡΕΑ και το κοριτσάκι τους ζυγίζει 2 κιλά και 680 γραμμάρια.

Από την πρώτη στιγμή του τοκετού, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο πλευρό της συντρόφου του όπου ζήσανε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος κ. Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης, όλα εξελίχθηκαν απολύτως φυσιολογικά και τόσο η μαμά όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας.

Ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων η Υβόννη προσέφερε το πιο όμορφο δώρο στον αγαπημένο της», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης