Στο Αγκίστρι βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με τα παιδιά της, Μάξιμο και Κίμωνα, για να περάσουν το Πάσχα.
Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την απόδρασή τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε στιγμιότυπα με τα παιδιά της, αλλά και την ίδια στην παραλία.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Περάσατε όμορφα? Χρόνια πολλά!!! Αγκιστράκι».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ