Τι λέει η σχεδιάστρια Ourania Kay για το φόρεμα της Δούκισσας στο DWTS;

Τι λέει η σχεδιάστρια Ourania Kay για το φόρεμα της Δούκισσας στο DWTS;

H Ourania Kay είναι το «μαγικό χέρι» που κρύβεται πίσω από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο δεύτερο live του Dancing with the Stars και μιλάει αποκλειστικά στο Instyle.gr!

Ιππότης Ρόμπερτ Ρέντφορντ!
Τι λέει η σχεδιάστρια Ourania Kay για το φόρεμα της Δούκισσας στο DWTS;
H σχεδιάστρια μόδας, Ourania Kay που πολλές φορές έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες της, μίλησε στο InStyle.gr και στη fashion editor, Χριστίνα Κατσαούνη για το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο live του Dancing with the Stars, για τα fittings, τις ώρες που χρειάστηκε για να είναι έτοιμο αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με την όμορφη παρουσιάστρια.

«Είναι όλο το φόρεμα κεντημένο στο χέρι. Χρειάστηκε παραπάνω από 36 ώρες κέντημα, χωρίς καθόλου να χρησιμοποιηθεί η μηχανή για να είναι έτοιμο. Έχει αυτή τη λεπτομέρεια του αντικατοπτρισμού που δύσκολα μπορεί να την δημιουργήσει μία μηχανή. Φαντάσου πως το μισό φόρεμα αντικατοπτρίζει το άλλο μισό, είναι σαν καθρέφτης. Για να δημιουργηθεί και να γίνει σωστά χρειάστηκε πολύ δουλειά με όλη την ομάδα μου να βρισκεται από πάνω από τη Δούκισσα ώστε να έχουμε ένα φρέσκο και νεανικό κομμάτι στα χέρια μας», δήλωσε η σχεδιάστρια του ρούχου, Ourania Kay.

Κλείσιμο
Η γνωστή σχεδιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Η ιδέα του ρούχου με τις κεντημένες λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν το ένα κομμάτι του φορέματος στο άλλο άρεσε πολύ στη Δούκισσα με την οποία κάναμε μαζί τρία fittings ώστε να είμαστε σίγουροι πως όλες οι λεπτομέρειες δένουν σωστά, από τα κεντήματα μέχρι τις διαφάνειες. Το τελικό αποτέλεσμα την ενθουσίασε και χαίρομαι πολύ που άρεσε και σε εσάς».

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης