Jay-Z: «H Beyonce δεν εντυπωσιάζεται εύκολα»

Jay-Z: «H Beyonce δεν εντυπωσιάζεται εύκολα»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Αμερικανός ράπερ μιλάει για την μικρή του κόρη Blue Ivy και αποκαλύπτει ότι η σύζυγος του Beyonce είναι από τις γυναίκες που δεν εντυπωσιάζονται εύκολα

Τι έκανε η Άννα Βίσση με το που ξύπνησε σήμερα;
Jay-Z: «H Beyonce δεν εντυπωσιάζεται εύκολα»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξή παραχώρησε ο Jay- Z στο περιοδικό Vanity Fair στην οποία μιλάει για την μοναχοκόρη του κόρη Βlue Ivy η οποία -όπως υποστηρίζει- είναι και η μεγαλύτερη φαν του.

«Της αρέσει η μουσική της μαμάς της –βλέπει τις συναυλίες της στο κομπιούτερ κάθε βράδυ.Αλλά όταν βγήκε το άλμπουμ -η μικρή  δεν είχε ακούσει καθόλου από τη μουσική μου πριν αφού είναι 18 μηνών και δεν παίζω κομμάτια μου μες στο σπίτι- επειδή ήταν καινούργιο το βάλαμε να το ακούσουμε. Και της άρεσαν όλα. Βάζει ένα τραγούδι να παίζει και λέει “Κι άλλο μπαμπάκα, κι άλλο”. Είναι η μεγαλύτερη μου φαν. Αν δεν αγόραζε κανείς το cd μου το γεγονός ότι το αγαπάει τόσο πολύ μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά. Και δεν είναι κλισέ. Μιλάω σοβαρά. Είναι ειλικρινής και αυθεντική γιατί δε ξέρει ότι με κάνει χαρούμενο. Απλώς θέλει να το ακούσει».

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την γνωριμία του με τη Beyonce ενώ όπως αποκάλυψε, οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2001, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε εξώφυλλο του μουσικού τεύχους του περιοδικού.

Πιστεύει ότι η Beyoncé θα τον ήθελε αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης με όλα αυτά τα Grammy’ s στο ενεργητικό του;
«Αν ήμουν όσο cool είμαι ναι. Αλλά είναι ένα γοητευτικό κορίτσι από το Νότο, δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Αλλά θα έπρεπε σίγουρα να είμαι τόσο cool» απαντά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης