Ελένη Φουρέιρα: Τα «έφτιαξε» με τον πρώην της Καινούργιου;

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έφτιαξε» με τον πρώην της Καινούργιου;

Ο Γιώργος Σαμαράς φαίνεται ότι... συνδέει τις δύο γυναίκες

Ελένη Φουρέιρα: Τα «έφτιαξε» με τον πρώην της Καινούργιου;
Ξανθιά η μία, πότε ξανθιά, πότε μελαχρινή η άλλη. Σε αυτό που σίγουρα όμως μοιάζουν είναι ότι είναι εξίσου εντυπωσιακές. Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκε και ο Γιώργος Σαμαράς που μετά το χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα (πριν από 5 χρόνια), τα έφτιαξε με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ξαναγύρισε στην Ελένη!
 
Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Δημήτρη Πελέκη, η τραγουδίστρια φέρεται να είναι ξανά ερωτευμένη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με το γνωστό ποδοσφαιριστή.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το πρώην ζευγάρι ήρθε κοντά μετά από αρκετά χρόνια, όταν εκείνος την επισκέφτηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο. Λίγες μέρες αργότερα, μάλιστα, όταν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήγε ξανά στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελένη και συναντήθηκαν ακόμη μία φορά.
 
Οι φήμες που τους θέλουν να έχουν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μάλιστα, εντάθηκαν όταν η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι το Μιλάνο και μάλιστα ανέβασε και στιγμιότυπα από τα ταξίδι της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, ενώ την ίδια περίοδο η ομάδα που αγωνίζεται ο Γιώργος Σαμαράς βρισκόταν στην ίδια πόλη για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης