Τα νούμερα της AGB για την Τρίτη

Τα νούμερα της AGB για την Τρίτη

Ποιες εκπομπές και δελτία ειδήσεων τερμάτισαν πρώτα;

Τα νούμερα της AGB για την Τρίτη
Με τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να είναι σαφώς πιο… «πλούσια» σε σύγκριση με την περσινή, φυσικό επακόλουθο είναι να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σχετικά με το ποια εκπομπή – από αυτές που ήδη προβάλλονται - κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης.
 
Όσον αφορά στην πρωινή ζώνη των καναλιών, 07:00 - 10:00, η παρουσία του Γιώργου Παπαδάκη ανέτρεψε τα δεδομένα, μιας και για ακόμα μια μέρα βρέθηκε στην κορυφή, με μέσο όρο 27,2% στο σύνολο της τηλεθέασης. Ακολούθησε το δίδυμο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα που είχαν μέσο όρο 25,7% και το πρωινό του ΣΚΑΪ, που ξεκινάει από τις 06:00, έμεινε στην τρίτη θέση με 20,4%!
 
Κλείσιμο
 Η εκπομπή FTHIS TV συγκέντρωσε 18,9%, η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «LIVE U» 12,6%, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη με τη μεσημεριανή εκπομπή «ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ!» συγκέντρωσε το 10,7% του κοινού, ενώ ακριβώς «απέναντί» της η Χριστίνα Λαμπίρη και η εκπομπή της eXceL!ent του ΣΚΑΙ σημείωσε μέσο όρο 5,7%.
 
Ως προς τα δελτία ειδήσεων, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κέρδισε το δελτίο του ΜEGA με μέσο όρο 24,3%, δεύτερο «τερμάτισε» το δελτίο του Star με 19,9% και του Alpha με 18,4%.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης