Ο Γιάννης Στάνκογλου συμφωνεί με τον Μπέζο για το «ξεσκαρτάρισμα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου συμφωνεί με τον Μπέζο για το «ξεσκαρτάρισμα»

«Μίλησε ο Μπέζος για ξεσκαρτάρισμα και έπεσαν να τον… φάνε, αλλά δεν είχε δίκιο;»

Τα απόβλητα στη θάλασσα σκοτώνουν, λένε WWF και Μεσόγειος SOS
Ο Γιάννης Στάνκογλου συμφωνεί με τον Μπέζο για το «ξεσκαρτάρισμα»
Για το «ξεσκαρτάρισμα» που έπρεπε να γίνει στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, εκφράζοντας παράλληλα την «ταύτισή» του με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιάννης Μπέζος επί του ίδιου θέματος.
 
«Μακάρι να γίνονταν κι άλλες τέτοιες δουλειές» είπε ο ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη συμμετοχή του στη σειρά «Το Νησί» και συνέχισε: «όχι να γίνουν πάλι οι σαράντα που γίνονταν παλιά. Να γίνουν πέντε ας πούμε, αλλά να αξίζουν αληθινά και όχι να γίνονται για να... γίνονται και μόνο. Μίλησε ο Μπέζος για ξεσκαρτάρισμα και έπεσαν να τον… φάνε, αλλά δεν είχε δίκιο; Έπρεπε να συμβεί αυτό! Αυτό το πράγμα που λέει κάποιος τα πράγματα με το όνομά τους κι εξοργίζονται είναι τρομερό. Αντί να εξοργιστούν με αυτούς που δεν λένε αλήθειες και μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν, την… πέφτουν στους ελάχιστους που λένε την αλήθεια! Υπήρξαν πολλές μέτριες και αρκετές κάκιστες σειρές στην τηλεόραση. Κάποιες ήταν και για τα σκουπίδια! Δεν το ξέρει ο κόσμος. Δεν το είδε. Δεν ξέρει ο κόσμος ότι χρειάζεται η τηλεόραση, ή μάλλον και η τηλεόραση γερό ξεσκαρτάρισμα μήπως και προχωρήσουμε μπροστά. Τάσσομαι υπέρ του Μπέζου και υπέρ όσων πολύ λίγων πια δεν φοβούνται να λένε τα πράγματα όπως είναι. Και δη σε μια εποχή που όλοι κουκουλώνουν τις αλήθειες γιατί αυτό τους συμφέρει και τους βολεύει. Πρέπει να πέσουν πια οι μάσκες και να ακούγονται οι αλήθειες, αλλιώς την πατήσαμε…», δήλωσε στο περιοδικό TvΈθνος.
 
Κλείσιμο
Ο ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή στην σειρά: «Ήταν κινηματογραφική δουλειά του εξαίρετου Θοδωρή Παπαδουλάκη, απ’ τις σειρές που σπάνια γίνονται στη χώρα μας δυστυχώς. Ήταν ευτυχής στιγμή, εξαιρετική εμπειρία, ένα δώρο μεγάλο για όλους μας. Μακάρι να γίνονταν κι άλλες τέτοιες δουλειές, όχι να γίνουν πάλι οι σαράντα που γίνονταν παλιά. Να γίνουν πέντε ας πούμε, αλλά να αξίζουν αληθινά κι όχι να γίνονται για να… γίνονται και μόνο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης