Η Jennifer Aniston άλλαξε πτήση για να μη συναντήσει την Angelina Jolie

Η Jennifer Aniston άλλαξε πτήση για να μη συναντήσει την Angelina Jolie

Είχαν κλείσει εισιτήρια για την ίδια πτήση, αλλά τελικά πρώην και νυν δε χωράνε στο ίδιο αεροπλάνο!

Η Jennifer Aniston άλλαξε πτήση για να μη συναντήσει την Angelina Jolie
Θα ήταν μάλλον δυσάρεστο και για τις δυο τους να βρεθούν στον ίδιο χώρο και μάλιστα στον… αέρα! Όμως, ευτυχώς η Jennifer Aniston απέφυγε την αμήχανη συνάντηση με την αρραβωνιαστικιά του πρώην συζύγου της, Brad Pitt, Angelina Jolie.
 
Η 44χρονη πρώην πρωταγωνίστρια των Friends άλλαξε την πτήση της, μόλις ενημερώθηκε ότι και η Angelina είχε κάνει κράτηση εισιτηρίων πρώτης θέσης για την ίδια πτήση της British Airways από το Λος Άντζελες στο Heathrow του Λονδίνου.
 
Κλείσιμο
Πηγή δήλωσε ότι οι ηθοποιοί δεν είχαν ιδέα ότι είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν με την ίδια πτήση διάρκειας - ούτε λίγο, ούτε πολύ -11 ωρών, μέχρι που ένας υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας ήρθε σε επαφή με τους βοηθούς Jennifer για να… προειδοποιήσει για το τι ερχόταν!
 
Σύμφωνα με το E! News, η 44χρονη ηθοποιός, που ταξίδευε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της νέας ταινίας της «We're The Millers» την Τετάρτη, αποφάσισε τελικά να αλλάξει τα σχέδιά της και να πετάξει τη Δευτέρα.
 
Και οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, συνήθως μένουν στο The Dorchester Hotel στο Λονδίνο, αλλά καμιά τους δε θα μένει εκεί αυτή την εβδομάδα.
 
Η Jennifer, που τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Justin Theroux, είχε παραδεχτεί άλλωστε σε προηγούμενη συνέντευξή της ότι είχε πληγωθεί όταν ο γάμος της με τον Brad χάλασε λίγο μετά τα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs. Smith με την Angelina.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης