Πώς κλείστηκε η συνεργασίας Μαρίας Μπεκατώρου - ΑΝΤ1

Πώς κλείστηκε η συνεργασίας Μαρίας Μπεκατώρου - ΑΝΤ1

Η 39χρονη παρουσιάστρια ταξίδεψε από την Κεφαλονιά όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές για λίγες ώρες στην Αθήνα, λόγω προγραμματισμένου ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο

Τα στοιχήματα για τα ματς των “16”
Πώς κλείστηκε η συνεργασίας Μαρίας Μπεκατώρου - ΑΝΤ1
Πριν από λιγότερο από 10 ημέρες, η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ακόμα ένα πρόσωπο που υπέγραψε – και εντάχθηκε – στο δυναμικό του ANT1, μιας και ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου με διετές συμβόλαιο (με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο) αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.
 
Για τον λόγο αυτό η 39χρονη παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει από την Κεφαλονιά όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές για λίγες ώρες στην Αθήνα, λόγω προγραμματισμένου ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο. Το εν λόγω ραντεβού έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και κράτησε περίπου δύο ώρες.
 
Κλείσιμο
Όσο για τις φήμες που ήθελαν το Mega να της έχει κάνει πρόταση να αντικαταστήσει το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά; Αποδεικνύονται απολύτως αληθείς, μιας και κοντινό της άτομο αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! ότι «η Μαρία είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή να προτιμήσει τον ΑΝΤ1, θέλοντας να τιμήσει την εμπιστοσύνη που της έδειξαν την προηγούμενη σεζόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης