Χρ. Παναγιωτόπουλος για Λιάγκα – Σκορδά: «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση»

Χρ. Παναγιωτόπουλος για Λιάγκα – Σκορδά: «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση»

«Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…»

Χρ. Παναγιωτόπουλος για Λιάγκα – Σκορδά: «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση»
Η μεταγραφή – βόμβα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και θέλει πλέον τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι δεν άφησε με το στόμα ανοιχτό μόνο όσους διάβασαν την είδηση, αλλά και το γενικό διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
 
«Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση», έγραψε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Δελτίου Τύπου του ΑΝΤ1 σχετικά με την μεταγραφή του τηλεοπτικού ζευγαριού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ… Ο Λιάγκας είχε επιλεγεί από το Μega για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού (πράγμα που έκανε επί ένα χρόνο) και στη συνέχεια μεταγραφή και η Φαίη Σκορδά για να εμφανιστούν ως δίδυμο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη!» ήταν το σχόλιο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο aixmi.gr, κατακεραυνώνοντας τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την αποχώρησή τους από το Mega.
 
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες για τους πιθανούς αντικαταστάτες των Λιάγκα – Σκορδά και του τηλεοπτικού κενού που άφησαν στο Μεγάλο κανάλι. Φημολογείται, λοιπόν, ότι αντίπαλοι πλέον της Φαίης και του Γιώργου μπορεί να είναι ένα άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι: Ζέτα Μακρυπούλια - Γιώργος Καπουτζίδης. Οι δυο τους είναι γνωστό ότι είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια, έχουν χημεία και την αγάπη του κόσμου, οπότε τα ονόματά τους ήδη τέθηκαν επί τάπητος.
 
Άλλο ένα πιθανό ζευγάρι αντικαταστατών μπορεί να είναι αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Μαρία Μπεκατώρου. Ο Γρηγόρης έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ οι καλές σχέσεις του καναλιού με τη Μαρία είναι ο λόγος που σκέφτονται οι ιθύνοντες αυτό το τηλεοπτικό πάντρεμα.
 
Τέλος, ακούγεται και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, είναι πλέον διαθέσιμη για μια πρωινή εκπομπή.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης