Κώστας Αποστολάκης: «Με έχουν παρατήσει δύο γυναίκες στη ζωή μου»

Κώστας Αποστολάκης: «Με έχουν παρατήσει δύο γυναίκες στη ζωή μου»

«Νομίζω τα πηγαίνω πολύ καλά με τις γυναίκες, γι' αυτό τα πηγαίνω πολύ καλά με την Αμέλια»

Κώστας Αποστολάκης: «Με έχουν παρατήσει δύο γυναίκες στη ζωή μου»
Στο πλατό καθημερινής απογευματινής εκπομπής βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Αποστολάκης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του, Αμέλια Αναστασάκη, τις γυναίκες γενικότερα στη ζωή του, αλλά και τον ρόλο του πατέρα.
 
«Με έχουν παρατήσει γυναίκες δυο φορές στη ζωή μου. Η μία έγινε όταν ήμουν 19. Δεν έχει συμβεί περισσότερες φορές, γιατί δεν πήγαινα ποτέ να ψάχνω τον μπελά μου. Πήγαινα πάντα σε βατές περιπτώσεις. Όταν μια γυναίκα είναι κινητός "εισαγγελέας", φαίνεται» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Π.Ε.Δ.Ε.Σ. και συνέχισε: «Νομίζω τα πηγαίνω πολύ καλά με τις γυναίκες, γι' αυτό τα πηγαίνω πολύ καλά με την Αμέλια. Τα πηγαίνω καλά με φίλες μου που έχω από παλιά. Ένας άντρας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει τη γυναικεία φύση. Όπως και μια γυναίκα. Αλλά πιο εύκολα μια γυναίκα καταλαβαίνει την αντρική φύση γιατί έχει πιο πολλές κεραίες. Ο άντρας επειδή έχει δύο κεραίες, είναι σαν παιδάκι. Είναι ευκολοχείριστος».
 
Κλείσιμο
Μιλώντας για τη σύζυγό του είπε: «Βρήκα έναν άνθρωπο του Θεού. Η Αμέλια είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εκτός από κούκλα. Είναι από οικογένεια και έχει αρχές», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην κόρη του λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι είναι ρόλος να είσαι γονέας ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις μέσα σου... Δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για γονείς αλλά μόνο αν γίνει μπορείς να δεις αν είσαι φτιαγμένος ή δεν είσαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο πράγμα. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδί αλλά τώρα που έχω ένα παιδί, είμαι ψωνισμένος με την πάρτη του. Μετά τους έξι μήνες άρχισα να "την ακούω" άσχημα και στον ύπνο μου ακούω φρασούλες που λέει». Ωστόσο, τόνισε: «Η ύπαρξη ενός ανθρώπου δεν ανήκει σαν κανέναν. Είναι παιδί του κόσμου. Όποιος λέει “είναι δικό μου παιδί”, φαντάσου πώς θα το μεγαλώσει».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης