Αλεξανδρούπολη: Σεσημασμένος ο χούλιγκαν που μαχαίρωσε νεαρό

Αλεξανδρούπολη: Σεσημασμένος ο χούλιγκαν που μαχαίρωσε νεαρό

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονται, με τον μαχαιρωμένο να βρίσκεται εκτός κινδύνου 

xeiropedes_andras_arthro
Γνωστός χούλιγκαν με παρελθόν σε συλλήψεις για αθλητική βία είναι αυτός που τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα τον έναν από τους δυο νεαρούς στη συμπλοκή που ξέσπασε μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, όπως και οι υπόλοιποι δέκα νεαροί ηλικίας 19 ως 25 χρόνων που συνελήφθησαν την Κυριακή και κατηγορούνται για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση.

Στο σπίτι του δράστη και των υπολοίπων κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο προστατευτικά κράνη, τμήμα από ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, ενώ αναζητείται ακόμη ένας νεαρός που ταυτοποιήθηκε για την συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονται, με τον μαχαιρωμένο να βρίσκεται εκτός κινδύνου και τον δεύτερο που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι να έχει υποστεί εκτεταμένο τραυματισμό στα μάτια.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχουν οι ιδιοκτήτες για τον νέο κανονισμό πυροπροστασίας: Δόθηκε παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα, ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο €1.000

Αλλαγές εντός και εκτός της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον χωρισμό που τον στιγμάτισε, τα 20 χρόνια με τη Ζυγούλη και τη ζωή στην Αμερική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης