Πηνελόπη Πλάκα: «Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής με βοήθησε»

Πηνελόπη Πλάκα: «Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής με βοήθησε»

«Κάθε δημοσιότητα, είτε αρνητική είτε θετική, στην αρχή σε βοηθάει. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς εσύ. Εμένα μπορεί να με βοήθησε, αλλά μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή»

Πηνελόπη Πλάκα: «Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής με βοήθησε»
Στην εκπομπή Π.Ε.Δ.Ε.Σ. βρέθηκε το μεσημέρι της  Δευτέρας η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα μέσα, την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής αλλά και τη σχέση της με τους γονείς της.
 
«Πάρα πολλές φορές έχω νιώσει άβολα σε συνέντευξη. Συνήθως οι ερωτήσεις που με φέρνουν σε άβολη θέση αφορούν την προσωπική μου ζωή. Οι σχέσεις είναι πολύ περίεργα πράγματα, είναι πολύ δύσκολες, οπότε είναι και άσχημο να μιλάς» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Νομίζω πως η ζωή μου έχει παραβιαστεί σε προσωπικές μου στιγμές, αλλά φταίω κι εγώ σε αυτό. Δεν θα μπορούσα να μη φταίω. Τώρα που έστω και λίγα χρόνια βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο και έχω μάθει κάτι, θα το προστατέψω και το προστατεύω πολύ περισσότερο. Μπορεί να έχω φτάσει και στα άκρα αυτή τη στιγμή, αλλά τι να κάνω; Θέλω να είμαι ήσυχη».
 
Κλείσιμο
Μιλώντας παράλληλα για την ξαφνική δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, η νεαρή ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι ότι πολλές φορές τυχαίνει στη ζωή να μην πηγαίνουν όλα σκαλί σκαλί και σιγά σιγά. Οπότε, εγώ που δεν έχω πάει σκαλί σκαλί, γιατί μου έτυχε μία ευκαιρία τόσο μεγάλη για να πρωταγωνιστήσω σε ένα καθημερινό σίριαλ και να γίνω “ευρέως” γνωστή, το φοβάσαι λίγο αυτό. Γιατί κάποια στιγμή μπορεί να το πάρουν πίσω». Ωστόσο, δεν δίστασε να παραδεχθεί: «Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής με βοήθησε. Κάθε δημοσιότητα, είτε αρνητική είτε θετική, στην αρχή σε βοηθάει. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς εσύ. Εμένα μπορεί να με βοήθησε, αλλά μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή. Εννοώ ότι κάποιες στιγμές κλεινόμουν στο σπίτι μου, κάποιες στιγμές δεν ήθελα να πάω πουθενά, να μη δω κανέναν. Ήταν άσχημο! Αν γυρνούσα πίσω, θα το προστάτευα πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει που θα με γνώριζε ο κόσμος ένα χρόνο μετά».
 
Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους γονείς της: «Οι γονείς μου έδωσαν βάση στο κορίτσι τους. Η μαμά είναι και μάνατζερ και στα οικονομικά και όλα. Σε κάποια σημεία μπορεί να το παρακάνει, ειδικά στην προσωπική μου ζωή. Ο μπαμπάς μου, ακόμα και αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά, θα ήξερε για την προσωπική μου ζωή. Τέτοια σχέση έχω με την οικογένειά μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης