Παντελής Παντελίδης: Νιώθω πολύ τυχερός που ζω στην Ελλάδα και ακούμε τόση μουσική

Παντελής Παντελίδης: Νιώθω πολύ τυχερός που ζω στην Ελλάδα και ακούμε τόση μουσική

Eν αναμονή του νέου cd που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο

Παντελής Παντελίδης: Νιώθω πολύ τυχερός που ζω στην Ελλάδα και ακούμε τόση μουσική
 O Παντελής Παντελίδης μίλησε στο «Πρωινό Mou» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την επιτυχία του,  το νέο του άλμπουμ, αλλά και την κόντρα μεταξύ Αντώνη Ρέμου και Νότη Σφακιανάκη.
 
Για την επιτυχία που γνωρίζει τον τελευταίο καιρό, ο τραγουδιστής είπε: «Δόξα τω Θεώ, νιώθω πολύ τυχερός που ζω στην Ελλάδα και ακούμε τόση μουσική. Ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και όσα συμβαίνουν με γεμίζουν με ευθύνη να μην απογοητεύσω όσους με πίστεψαν», στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους επικριτές του: «Είμαι έτοιμος να αποδείξω σε όποιον με αμφισβητήσει ότι ήρθα για να δουλέψω σε αυτόν το χώρο και να εργαστώ σκληρά. Νιώθω δικαιωμένος, αλλά όχι απέναντι σε όσους με κατέκριναν, αλλά απέναντι στον αγώνα που έκανα εγώ. Δεν έχω να τα βάλω με κάποιον ή να διαπραγματευτώ κάτι».
 
Κλείσιμο
Για την πολυσυζητημένη κόντρα μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Νότη Σφακιανάκη, ο Παντελής Παντελίδης είπε: «Το μόνο που έχω να πω πάνω σε αυτό είναι πως είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και πιστεύω πολύ στον Θεό»,. ενώ για τον Αντώνη Ρέμο συμπλήρωσε: «Είμαστε φίλοι. Ο ένας θα πάει να δει τον άλλον. Είναι πολύ σεμνός και απλός άνθρωπος, ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Φυσικά είναι καταπληκτικός τραγουδιστής. Από εκεί και πέρα μου ταιριάζει και σαν παρέα».
 
Τέλος, ο Παντελής Παντελίδης ανακοίνωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του νέου του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου από την ΕΜΙ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης