Πηνελόπη Πλάκα: Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή

Πηνελόπη Πλάκα: Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή

Η νεαρή ηθοποιός θεωρεί ότι έχει και άλλα πιο σημαντικά πράγματα να δείξει...

Πηνελόπη Πλάκα: Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή
Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» που πρωταγωνιστεί, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για τον χαρακτήρα της, αλλά και την εξωτερική της ομορφιά!
 
Συγκρίνοντας τον χαρακτήρα της με τον αυτό του ρόλου που υποδύεται, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε: «Θέλω να πιστεύω πως είμαι και εγώ πεισματάρα και, γιατί όχι, δυνατή. Το σίγουρα 100% κοινό στοιχείο είναι ότι αλλάζω γνώμες στο λεπτό. Η μόνη διαφορά μας είναι πως εκείνη ό,τι κι αν γίνει διατηρεί απίστευτη ψυχραιμία- κάτι που εγώ φυσικά και δεν κάνω».
 
Κλείσιμο
Αναφερόμενη στο αν θεωρεί ότι η εξωτερική της εμφάνιση την βοήθησε να εξελιχθεί, είπε: «Σαφώς η όποια εξωτερική εμφάνιση παίζει μικρό ή μεγάλο ρόλο στη ζωή γενικά. Θεωρώ πως είναι κάτι που μπορεί να σου ανοίξει πιο εύκολα μια πόρτα, αλλά όχι και να σου την κρατήσει ανοιχτή. Είναι ένα συν, αλλά όχι ο μοναδικός λόγος να προχωρήσεις μπροστά. Η ομορφιά άλλωστε με τον καιρό φεύγει».
 
Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή και αν την ενοχλούν όλα όσα γράφονται κατά καιρούς, δήλωσε: «Δεν είναι κάτι που απολαμβάνω, γι' αυτό, όσο μπορώ, κρατάω αποστάσεις. Είναι απολύτως λογικό να υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά προτιμώ να είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι το κυρίως θέμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης