Δεν θα πιστέψετε την δίαιτα της Gisele

Δεν θα πιστέψετε την δίαιτα της Gisele

O προσωπικός της σεφ αποκαλύπτει πως διατηρεί το κορμί της 

Δεν θα πιστέψετε την δίαιτα της Gisele
Ο Tom Brady και η Gisele Bundchen μπορεί να έχουν από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στον κόσμο αλλά η διατήρησή τους απαιτεί αποχή από όλα όσα ο μέσος άνθρωπος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει «νόστιμα».  

Η βρετανική Daily Mail φιλοξενεί μία συνέντευξη του προσωπικού  σεφ του ζευγαριού και αποκαλύπτει την διατροφή του σούπερ μόντελεξηγώντας πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της και τα παιδιά της τρέφονται με λαχανικά και φρούτα. 

Κλείσιμο
Ο Allen Campbell δούλεψε σε διάφορα εστιατόρια προτού πάρει τη δουλειά στο σπίτι του διάσημου μοντέλου και επιμεληθεί αποκλειστικά το πρόγραμμα τους. 

Το να έχεις όμως έναν σεφ να σου μαγειρεύει καθημερινά δεν σημαίνει πως θα τρως γευστικά gourmet πιάτα και μακαρόνια με περίεργες σάλτσες. Αντιθέτως δεν τρως τίποτα από όλα αυτά αν θες να διατηρήσεις τις αναλογίες σου. 

Το 80% της διατροφής τους αποτελείται από βιολογικά φρούτα και λαχανικά τα οποία αγοράζει πάντα φρέσκα ο ίδιος ο Αllen. Eπίσης η διατροφή τους αποτελείται από δημητριακά ολικής αλέσεως ενώ φροντίζουν ακόμη να τρέφονται με πάπιες αλλά και ψάρια κατά προτίμηση σολομό.





Το ζευγάρι αποφεύγει να βάλει στο τραπέζι του ό,τι περιέχει ζάχαρη, αλεύρι και γλουτένη και τα φαγητά τους πάντα μαγειρεύονται με λάδι καρύδας.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ αποκαλύπτει πως η δίαιτα που ακολουθεί ο Tom Brady είναι πιο αυστηρή από αυτή της Gisele. 


Οι δυο τους αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά, τον καφέ και όλα τα ροφήματα με καφεΐνη και σπάνια μπορεί να πιουν κάποιο smoothie με μπανάνα ή άλλα φρούτα. 


Η διατροφή των παιδιών τους είναι παρόμοια με του ζευγαριού και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους τρέφονται υγιεινά αποφεύγοντας τις τηγανιτές πατάτες και τα burger. Ωστόσο εξαίρεση αποτελεί το σνακ που παίρνει ο  Benjamin στο σχολείο το οποίο ετοιμάζει η ίδια η Gisele. 


Στα παιδιά συνήθως αρέσει να τρώνε σούσι με καστανό ρύζι, αβοκάντο, καρότο, αγγούρι αλλά και μπισκότα με τσιπ σοκολάτας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης