Ντέμι Μουρ: Ακόμα δεν άδειασε την πισίνα μετά τον πνιγμό του 21χρονου

Ντέμι Μουρ: Ακόμα δεν άδειασε την πισίνα μετά τον πνιγμό του 21χρονου

Δεν έχει την υποχρέωση να το κάνει, σύμφωνα με το νόμο, αναφέρει ο Τύπος - Η 52χρονη ηθοποιός δήλωσε σοκαρισμένη - Τι λένε οι γείτονές της;

Ντέμι Μουρ: Ακόμα δεν άδειασε την πισίνα μετά τον πνιγμό του 21χρονου
Η Ντέμι Μουρ δεν έχει ακόμα αδειάσει την πισίνα της πολυτελούς κατοικίας της στο Μπέβερλι Χιλς, μετά τον πνιγμό του 21χρονου Edenilson Steven Valle, την περασμένη Κυριακή τα χαράματα.

Ο νεαρός άνδρας ήταν καλεσμένος σε πάρτι που είχε διοργανώσει η βοηθός της 52χρονης ηθοποιού, ενώ η ίδια έλειπε εκτός πόλης, καθώς είχε πάει να συναντήσει τις δύο κόρες της, Scout και Tallulah, στη Νέα Υόρκη, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Scout.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των celebrities, TMZ, η οποία δημοσίευσε αεροφωτογραφίες από την έπαυλη και την πισίνα της ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς, την Τετάρτη, τρεις ημέρες μετά τον πνιγμό του 21χρονου στην πισίνα της ηθοποιού, η Ντέμι Μουρ δεν φρόντισε να την αδειάσει.

Η TMZ αναφέρει ότι, σύμφωνα με το νόμο, η ηθοποιός δεν έχει υποχρέωση να αποστραγγίσει την πισίνα, αφού ακόμα και σε δημόσιες πισίνες, ο νόμος ορίζει ότι, αν υπάρχει αίμα, πτώμα ή περιττώματα, δεν είναι υποχρεωτικό να αποστραγγιστούν, αλλά μόνο να γίνει απολύμανση.

Μετά τον πνιγμό του 21χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με δηλώσεις της οικογένειάς του και των φίλων του, δεν γνώριζε κολύμπι, η Ντέμι Μουρ, μέσω εκπροσώπου της, ανακοίνωσε ότι αισθάνεται σοκαρισμένη και η καρδιά της βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια και στους συγγενείς του θύματος.



Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα του δυστυχήματος στην κατοικία της ηθοποιού υπήρχαν πέντε άτομα, ενώ πιστεύεται ότι ο νεαρός άνδρας γλίστρησε και έπεσε στην πισίνα.



Ένας γείτονας της Ντέμι Μουρ δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ ότι τα παιδιά της ηθοποιού έκαναν πάρτι για εβδομάδες, μέρα και νύχτα. Η RadarOnline.com αναφέρει ότι την Τετάρτη η ηθοποιός δήλωσε πως θα πληρώσει τα έξοδα για την κηδεία του Valle.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης