Kylie Jenner: Η "πλαστική" κυρία της οικογένειας Kardashian

Kylie Jenner: Η "πλαστική" κυρία της οικογένειας Kardashian

Σύμφωνα λοιπόν πάλι με τα δημοσιεύματα η  Kylie “φούσκωσε” τα χείλη της, μεγάλωσε το στήθος της, σμίλεψε τους γλουτούς της, “πείραξε” τα ζυγωματικά της και διάφορα άλλα

Kylie Jenner: Η "πλαστική" κυρία της οικογένειας Kardashian
Εντελώς αγνώριστη έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο η μικρή της γνωστής αμερικανικής οικογένειας Kardashian, η 17χρονη Kylie Jenner, η οποία εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο opening γνωστού καταστήματος στο Μαϊάμι κάνοντας άλλη μια φορά τα κακά στόματα να αρχίσουν να λένε.

Η Kylie έχει χαρακτηριστεί εδώ και χρόνια από τον tabloid Τύπο της Αμερικής ως η άσχημη της οικογένειας, κάτι που της είχε προκαλέσει, σύμφωνα με όσους ξέρουν, πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Μετά μάλιστα από το επιτυχημένο ξεκίνημα της 19χρονης αδερφής της, Kendall, στο μόντελινγκ η Kylie αποφάσισε να κάτσει όχι μία αλλά πολλές φορές στο κρεβάτι του πλαστικού για να αλλάξει ό,τι δεν της άρεσε πάνω της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα λοιπόν πάλι με τα δημοσιεύματα η  Kylie “φούσκωσε” τα χείλη της, μεγάλωσε το στήθος της, σμίλεψε τους γλουτούς της, “πείραξε” τα ζυγωματικά της και διάφορα άλλα. Οσο για το κόστος όλων αυτών; Σύμφωνα με τους ειδικούς όλα αυτά κοστίζουν πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια. Και είναι μόνο 17 χρόνων.




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης