Το αγόρι της Miley Cyrus αγκαλιά με άλλη γυναίκα

Το αγόρι της Miley Cyrus αγκαλιά με άλλη γυναίκα

Ο Patrick Schwarzenegger δέχεται στενό μαρκάρισμα από μυστηριώδη μελαχρινή 

Το αγόρι της Miley Cyrus αγκαλιά με άλλη γυναίκα
Και ενώ την περασμένη εβδομάδα οργίασαν οι φήμες που ήθελαν την Miley Cyrus να παντρεύεται τον αγαπημένο της Patrick Schwarzenegger το φως της δημοσιότητας βλέπουν σήμερα φωτογραφίες του αγαπημένου αγκαλιά με μία άλλη γυναίκα. 

Ο Patrick Schwarzenegger εθεάθη την Κυριακή να διασκεδάζει στο Mεξικό με μία μυστηριώδη μελαχρινή. Και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες οι δυο τους δεν τα... ήπιαν μόνο αλλά φαίνεται πως ήρθαν αρκετά κοντά. 

Κλείσιμο

Ο 21χρονος έσπευσε να δικαιολογηθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter -εικάζουμε πως πριν θα είχε τηλεφωνήσει στην σύντροφό του να της προλάβει τα... ευχάριστα- και εξήγησε πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να προδώσει την Miley Cyrus, με την οποία έχει σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες. 

Λέγεται πως η μελαχρινή, που φοράει μόνο ένα καυτό μαύρο μπικίνι, είναι φίλη του από το κολέγιο μιας και το μαντίλι που φορούσε στο κεφάλι της έχει τυπωμένα τα αρχικά μίας αδελφότητας από την σχολή.

Ωστόσο η ίδια έδειχνε να είναι ιδιαίτερα διαχυτική με τον γιο του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver αφού καθόλη την διάρκεια που διασκέδαζαν εκείνη τον πλησίαζε και τον αγκάλιαζε.

Ο 21χρονος παρόλα αυτά δεν πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα με την φίλη του αφού δείχνει να τραβάει το σώμα του διακριτικά μακριά της καθώς εκείνη τον πλησιάζει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης