Τζούντι Ντεντς: Μίλησε για το πιθανό τέλος της καριέρας της στην υποκριτική - Δεν μπορώ να δω, είπε

Τζούντι Ντεντς: Μίλησε για το πιθανό τέλος της καριέρας της στην υποκριτική - Δεν μπορώ να δω, είπε

Η 89χρονη ηθοποιός έχει περιγράψει τα προβλήματα όρασής της και στο παρελθόν

judi_dench
Η Τζούντι Ντεντς μίλησε σχετικά με το μέλλον της κινηματογραφικής της καριέρας.

Η 89χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Spirited» του 2022 και παραδέχτηκε ότι δεν έχει μελλοντικά πρότζεκτ στα σκαριά εν μέσω της μάχης που δίνει με την πάσχουσα όρασή της.

Ερωτηθείσα αν έχει σχέδια όσον αφορά στην υποκριτική, δήλωσε σε δημοσιογράφο στο Chelsea Flower Show: «Όχι, όχι, δεν μπορώ καν να δω!».
Κλείσιμο
Η Mirror αναφέρει ότι όταν ένας ατζέντης της ηθοποιού προσεγγίστηκε για διευκρινίσεις αναφορικά με τα σχόλια της Ντεντς, επέμεινε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πει, επισημαίνοντας: «Η Τζούντι δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσθέσει από όλα όσα ανέφερε στον δημοσιογράφο».

Παρόλα αυτά, προς το τέλος του 2022, η Ντεντς αρνήθηκε να τα παρατήσει και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί σύντομα παρά την πάθησή της, αν και παραδέχτηκε τότε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση. Μιλώντας στην εκπομπή του Λούι Θερού στο BBC, είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να αποσυρθώ. Δεν κάνω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή επειδή δεν μπορώ να δω. Είναι άσχημο. Έχω φωτογραφική μνήμη, οπότε αν κάποιος μου πει: "Αυτή είναι η ατάκα σου...". Μπορώ να το κάνω αυτό».
Screenshot_2024-05-27_173851
Η Ντεντς στη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία της στο «Shakespeare in Love» (1998)
Περίπου την ίδια περίοδο, η Ντεντς αποκάλυψε ότι ενώ βγήκε για δείπνο πρόσφατα με τον σύντροφό της Ντέιβιντ Μιλς, έπρεπε να της κόψει το φαγητό της καθώς δεν μπορούσε να το δει το πιάτο της. «Το έκοψε και μου το έδωσε σε ένα πιρούνι και έτσι το έφαγα», εξήγησε.

Ωστόσο, η ηθοποιός παραμένει ενεργή εκτός κινηματογραφικού πλατό. Όπως εξήγησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: «Κυκλοφόρησε το βιβλίο μας (Shakespeare: The Man Who Pays The Rent), θα πάμε στο Cheltenham Book Fair και μετά θα κάνω τρεις παραστάσεις με τον Γκάιλς Μπάντρεθ».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης