Charlize Theron-Sean Penn: Παντού μαζί

Charlize Theron-Sean Penn: Παντού μαζί

Η Theron και ο Penn όχι απλά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί αλλά φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι και ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, κάτι που έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα

Charlize Theron-Sean Penn: Παντού μαζί
Παντού μαζί πηγαίνουν πλέον οι ηθοποιοί Charlize Theron και Sean Penn, οι οποίοι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο όπου εντοπίστηκε από τους παπαράτσι έξω από το Royal Festival Hall. Λίγη ώρα πριν οι δυο ηθοποιοί είχαν παραβρεθεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του 54χρονου Penn, “The Gunmam”, όπου περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Και όχι απλά περπάτησαν αλλά φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι και ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, κάτι που έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα.

Κλείσιμο
Και από ό,τι φαίνεται πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα καθώς ο ίδιος ο Penn είπε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του ότι είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά γαμπρός.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης