George Clooney: Δεύτερη φορά γαμπρός

George Clooney: Δεύτερη φορά γαμπρός

Η Talia και ο Clooney γνωρίστηκαν το 1984 στα γυρίσματα μιας ταινίας που γυρνούσαν μαζί. Εγιναν για λίγο καιρό ζευγάρι αλλά χώρισαν. Δύο χρόνια μετά έγιναν και πάλι ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 1989 στο Λας Βέγκας. Στο ρόλο του παπά ήταν κάποιος ντυμένος Elvis

George Clooney: Δεύτερη φορά γαμπρός
Λίγες ώρες μας μένουν από τη στιγμή που ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood, ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός George Clooney, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την 36χρονη αγαπημένη του δικηγόρο Amala Alamuddin αφήνοντας πίσω-επιτέλους- την εργένικη ζωή. Η τελετή θα γίνει στη Βενετία και θα είναι κλειστή καθώς οι φωτογραφίες θα δοθούν αποκλειστικά στην αμερικανική “Vogue”.


Κλείσιμο


Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Clooney παντρεύεται, καθώς πριν από πολλά χρόνια ήταν ξανά παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Talia Balsam, η οποία σήμερα είναι 55 χρόνων.



Η Talia και ο Clooney γνωρίστηκαν το 1984 στα γυρίσματα μιας ταινίας. Εγιναν για λίγο καιρό ζευγάρι αλλά χώρισαν. Δύο χρόνια μετά έγιναν και πάλι ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 1989 στο Λας Βέγκας και στο ρόλο του παπά ήταν κάποιος ντυμένος Elvis. Στην τελετή ήταν παρόντες η μητέρα της νύφης και μερικοί φίλοι του ζευγαριού. Ο ηθοποιός λίγο καιρό μετά είπε στο γνωστό περιοδικό “Vanity Fair” ότι δεν “χάρισε” ένα σωστό γάμο γάμο στην Talia επειδή έγινε βιαστικά και χωρίς καμιά προετοιμασία. Το ζευγάρι χώρισε το 1993 επειδή όπως είπε εκείνος ήταν πολύ μικρός για κάτι τέτοιο. Ορκίστηκε μάλιστα ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί στο μέλλον.




Σήμερα η Balsam είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό του “Mad Men”, John Slattery, και έχουν μαζί ένα παιδί.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης