Katie Holmes: Για ψώνια με τσάντα 2500 ευρώ

Katie Holmes: Για ψώνια με τσάντα 2500 ευρώ

Ετσι ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε αυτές τις μέρες την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό να ψωνίζει στο κατάστημα Hallmark Gold Crown Store παιδικά παιχνίδια φορώντας σούπερ σέξι ψηλοτάκουνα παραλλαγής, τα οποία είχε συνδυάσει με επίσης παραλλαγής τσάντα του οίκου Valentino, αξίας 2500 ευρώ

Katie Holmes: Για ψώνια με τσάντα 2500 ευρώ
Αφήνοντας πίσω το συνηθισμένο casual look της που είχε όταν έμενε στη Νέα Υόρκη και μετακομίζοντας πρόσφατα στην Καλιφόρνια, η πρώην σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes, άνοιξε, όπως φαίνεται, νέα σελίδα στη ζωή της. Αλλωστε οι βόλτες στα καταστήματα του Λος Αντζελες θέλουν καλό ντύσιμο και ακριβό γούστο.

Ετσι ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε αυτές τις μέρες την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό να ψωνίζει στο κατάστημα Hallmark Gold Crown Store παιδικά παιχνίδια φορώντας σούπερ σέξι ψηλοτάκουνα παραλλαγής, τα οποία είχε συνδυάσει με επίσης παραλλαγής τσάντα του οίκου Valentino, αξίας 2500 ευρώ. Η ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και έτοιμη να αφήσει τις άσχημες μέρες του παρελθόντος πίσω. Το πρώτο άλλωστε βήμα είναι η μόνιμη εγκατάστασή της στο Λος Αντζελες με την κόρη της Suri.

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης