Μπορεί να χάσει το Όσκαρ η Blanchett εξαιτίας του σκανδάλου του Woody Allen;

Μπορεί να χάσει το Όσκαρ η Blanchett εξαιτίας του σκανδάλου του Woody Allen;

Είναι μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες για το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, ο ρόλος της Jasmine που υποδύεται η Cate Blanchett, αλλά μήπως κινδυνεύει μετά το σκάνδαλο του Woody Allen;

Μπορεί να χάσει το Όσκαρ η Blanchett εξαιτίας του σκανδάλου του Woody Allen;


Τα Όσκαρ θα λάβουν χώρα στις 2 Μαρτίου αλλά ο απόηχος του σκανδάλου του Woody Allen, όπου κατηγορείται ξανά για σεξουαλική παρενόχληση στην θετή του κόρη, μετά από περίπου είκοσι χρόνια είναι ακόμα δυνατός, ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα Guardian σε άρθρο της.

Κλείσιμο

Η αναφορά της Dylan Farrow στην ηθοποιό, ρωτώντας την «Τι θα έκανες αν ήταν η δική σου η κόρη;» και σύμφωνα με τους κριτικούς, αυτή τη φορά, ο δρόμος για τα Όσκαρ θα είναι λίγο πιο σκληροτράχηλος.

Η Blanchett ήταν το φαβορί για τα φετινά Όσκαρ ήδη από τον Ιούλιο. Μια ψυχωτική, αλκοολική και εθισμένη στα αντικαταθλιπτικά, προσγειώνεται από τη χλιδή στη φτώχεια και το κοινό την παρακολουθεί να καταρρέει σιγά σιγά. Πολύ κοντά στο Hollywood του σήμερα «όλοι ξέρουν μια Τζάζμιν όπως χαρακτηριστικά έγραψε ένας κριτικός κινηματογράφου και μετά αναρωτήθηκε μήπως η Cate κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο της Όσκαρ;»

Πολλοί λένε πως εν τέλει με την εμφάνιση της Amy Adams (καθώς ο «Οδηγός Διαπλοκής» βγήκε αργότερα μέσα στο χρόνο στις αίθουσες) οι πιθανότητες είναι μικρότερες για την Blanchett.

Αυτές όμως οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι νέες στο Χόλιγουντ. Και κάποια παραδείγματα του παρελθόντος έχουν δείξει οτι το Χόλιγουντ μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια όταν κάποιος είναι εξαιρετικά καλός στη δουλειά του. Ζωνταντό παράδειγμα ο Ρομάν Πολάνσκι, που ενώ είναι καταζητούμενος στην Αμερική, για παρενόχληση δεκατετράχρονης, κέρδισε το 2003 το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία «Ο Πιανίστας».

Βέβαια η υπόθεση Farrow-Allen είναι πολύ πιο πολύπλοκη, σημειώνει το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, αλλά χωρίς να έχουν υπάρξει νομικές κυρώσεις , μόνο δικαστική διαμάχη. Δύσκολο λοιπόν να πάρει την Blanchett η μπάλα, ενώ δεν έχουν καν αποδειχτεί τα... αμαρτήματα του σκηνοθέτη της στο Blue Jasmine, Woody Allen.



Woody, Mia και SoonYi πριν σκάσει το σκάνδαλο ότι ο Woody Allen έχει σχέσεις με την SoonYi.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης