Nicole Kidman : «Στο Nashville ζητάνε αυτόγραφα από τον άντρα μου, όχι από εμένα»

Nicole Kidman : «Στο Nashville ζητάνε αυτόγραφα από τον άντρα μου, όχι από εμένα»

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Nicole Kidman : «Στο Nashville ζητάνε αυτόγραφα από τον άντρα μου, όχι από εμένα»
Έχει υποδυθεί την Βιρτζίνια Γούλφ στις Ώρες, την Σάτιν στο Μουλέν Ρουζ, και πρόσφατα την Charlotte στο Paperboy του Lee Daniels . Η Nicole Kidman ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό Vanity Fair

Στην αρχή την είδαμε σε ταινίες που ήταν ρομαντικές και εύκολες. Αλλά ήδη από το 1995 η Nicole Kidman έπαιξε στο “Το die For” του Gus Van Sant όπου έπαιξε την Suzanne Stone Maretto, μια δασκάλα που ξελογιάζει τον μαθητή της. Μαζί με την Jane Campion το 1996, γύρισαν το The Portrait of a Lady και ο καλύτερος για πολλούς ρόλος της ως σήμερα ήρθε το 2002 όταν έπαιξε την Virginia Woolf στο The Hours. I

Κλείσιμο


Η Kidman δεν έχει πρόβλημα να μεταμορφώνεται. Στο τελευταίο της πρότζκετ όμως δεν θα βάλει προσθετική μύτη όπως στις Ώρες, αλλά ευτυχώς θα ντυθεί με ακριβές τουαλέτες και τεράστια διαμάντια καθώς θα υποδυθεί την Grace Kelly.

Οι φίλοι της, όπως η Jennifer Aniston, λένε ότι είναι μια πολύ αστεία, απλή γυναίκα που την αρέσει να περνάει χρόνο με τις φίλες της. Η Kidman είναι γνωστή για την πολύ μεγάλη έρευνα που κάνει στους ρόλους της.



Με την ιστορία της πριγκίπισσας Grace νοιώθει κοντά. Εξομολογείται στο Vanity Fair οτί και αυτή παντρεύτηκε κάποιον (τότε ton Tom Cruise) πιο διάσημο από αυτήν. η Kidman παντρεύτηκε τον Κρουζ όταν ήταν 23 ετών. “Ήμουν τόσο μικρή, δεν ήξερα τι μου γινόταν. Αυτό το διάζυγιο με ωρίμασε”. Μιλώντας για την φήμη και την έννοια του celebrity couple που βίωσε με τον Τομ Κρουζ είπε “Είναι περίεργο να ζεις έτσι. Κολλάτε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί είναι αδηφάγο το πλήθος και όλοι αυτοί που σας περιεργάζονται σαν εξωτικά πουλιά. Οπότε έρχεσαι πιο κοντά, είναι ρομαντικό. Μάλλον έτσι νιώθουν ο Brad και η Angelina. Προσωπικά όμως δεν μου λείπει πια αυτό δεν καθορίζει τη ζωή μου. Ακόμα εκπλήσσομαι όταν με αναγνωρίζουν. Και τα παιδιά μου το βρίσκουν ακόμα πιο περίεργο. Είναι μόνο πέντε ετών”



Η Kelly ήταν διάσημη και ως ηθοποιός όπως και η Kidman. “Ο ρόλος μια πριγκίπισσας βέβαια είναι πολύ συγκεκριμένος και πολύ μεγαλύτερος από αυτός μια Χόλιγουντ σταρ. Θεώρησε ότι ήταν το πεπρωμένο της αυτό. Και ενώ αγαπούσε την ηθοποιία την άφησε και έκανε αγαθοεργίες. Γύρισε την πλάτη στο Χόλιγουντ”.

Θα μπορούσε να κάνει το ίδιο; “Η τόσο business πλευρά του Χόλιγουντ δεν μου λείπει για αυτό και ζω με την οικογένεια μου στο Nashville. Αλλά δεν με ενόχλησε. ¨Έχουμε μια οικογένεια και προέχει το μεγάλωμα των παιδιών μου εκτός αυτού του κυκλώματος. Έχω ανακουφιστεί που αν κανείς ζητήσει αυτόγραφο στο Nashville είναι από τον άντρα μου και όχι από εμένα.”



“Ήμουν τόσο νέα, δεν ήξερα τι ήθελα. Τώρα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Με αυτόν που πρέπει να είμαι. Ο Κιθ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι και πολύ προστατευτική με την οικογένεια μου θέλω να είμαι συνεχώς μαζί τους. Και όταν έχω γυρίσματα πηγαίνουμε όλοι μαζί. “ Μετά την Grace Kelly η Kidman θα κάνει την κακιά τρελή ταριχεύτρια σε μια παιδική ταινία. Άκομα ένας διαφορετικός ρόλος, για μια τόσο καλή ηθοποιό.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης