Voice και σίριαλ κυριαρχούν στην τηλεθέαση

Voice και σίριαλ κυριαρχούν στην τηλεθέαση

Πρωταθλητής της χθεσινής βραδιάς, όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, είναι το «Voice» το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 26,5% στο 15 -44 

Voice και σίριαλ κυριαρχούν στην τηλεθέαση
Πρώτος με διαφορά ανεδείχθη ο ΣΚΑΪ στην τηλεοπτική αναμέτρηση της Τετάρτης. Το κανάλι του Φαλήρου σημείωσε μέσο όρο συνολικής τηλεθέασης 21,5% και στο 15- 44 23,3%. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με 17,2% και 16,9% αντίστοιχα ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Alpha ο οποίος καταγράφει 16,2% στο σύνολο και 14,4% στο νεανικό κοινό.

Πρωταθλητής της βραδιάς, όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, είναι το «Voice» το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 26,5% στο 15 -44 ποσοστό που συμπαρασύρει το σύνολο των εκπομπών που ακολουθούν στο prime time του ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα ακόμη και η ξένη σειρά «Criminal minds» να πετυχαίνει ένα μεγαλοπρεπές 27,2%. 

Κλείσιμο
Στον ΑΝΤ1 το «Nomads» έπεσε στο 20,4%, ενώ πολύ χαμηλά, στο 11,7% βρίσκεται η σειρά «4ΧΧΧ4». Η τηλεθέαση ξανανεβαίνει για τον σταθμό στο 20,4% με το «Late night». Πολύ καλή η επίδοση της σειρά «Τατουάζ» στον Alpha με 23,3% σε αντίθεση με το «Πάμε πακέτο» το οποίο πλέον φτάνει μόλις το 13,1%. 

Στην πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό» προηγούνται με 18,6% έναντι του Star και της «Φωλιάς των ΚουΚου» που βρέθηκε στο 10,4% ενώ νωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» σημείωνε υψηλή επίδοση καταγράφοντας μέσο όρο στο νεανικό κοινό 22%.

Στη μεσημεριανή ζώνη η πρωτοκαθεδρία του Mega με τις επαναλήψεις ελληνικών σειρών είναι αναμφισβήτητη αφού ο μέσος όρος κινείται στο 30% την ώρα που τα ριάλιτι μόδας σε Star και ΣΚΑΪ φλερτάρουν με το 17% και η «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη πέτυχε ένα 13,7%.

Τα τηλεπαιχνίδια βρίσκονται στο όλα σχεδόν γύρω στο 20% πλην του «Τροχού της τύχης» που φέτος δεν καταφέρνει να πιάσει τα παλαιότερα ποσοστά του με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο 12 με 13%.

Κυρίαρχος της ζώνης των 8 το σίριαλ «Ελα στη θέση μου» το οποίο καθημερινά φλερτάρει με το 30% και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στο γυναικείο κοινό 15 – 24 με 50,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης