Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Το παραμύθι που δεν είχε happy end και η μετακόμιση

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Το παραμύθι που δεν είχε happy end και η μετακόμιση

Σε νέο σπίτι κατοικεί πλέον ο δημοσιογράφος τις τελευταίες ημέρες μετά την ανακοίνωση ενός προαναγγελθέντος στην ουσία χωρισμού που ήταν γνωστός από το καλοκαίρι

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Το παραμύθι που δεν είχε happy end και η μετακόμιση
Στη νέα του κατοικία, ένα μικρό διαμέρισμα των εβδομήντα τετραγωνικών μέτρων, βιώνει εδώ και λίγες ημέρες-κατ' άλλους εδώ και μήνες-την νέα του εργένικη ζωή ο Γιώργος Λιάγκας.
Πρόκειται για μια κατοικία σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι που έμενε μαζί με την Φαίη Σκορδά και τα παιδιά τους, μέχρι πρότινος, τόσο κοντά που μπορεί να πετάγεται με τα πόδια, λένε οι φίλοι του.

Η μετακόμιση σηματοδοτεί και το επόμενο κεφάλαιο στην λήξη του γάμου του με την ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια, μια λήξη που ήταν γνωστή στους παροικούντες την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, πριν από το καλοκαίρι.Άλλωστε αν κάποιος επισκεφτεί την προσωπική σελίδα του Γιώργου Λιάγκα στο Instagram θα διαπιστώσει σχετικά εύκολα μετά από μια μικρή καταμέτρηση, ότι σε μια πλειάδα φωτογραφιών που έχει αναρτήσει τους τελευταίους έξι μήνες, είναι ζήτημα αν υπάρχουν δυο-τρεις φωτογραφίες του με την Φαίη Σκορδά.
Κλείσιμο

Την γυναίκα που μπήκε για τα καλά στην ζωή του πριν από εννιά χρόνια, λίγους μήνες μετά την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνύπαρξη στο πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε στο STAR η Μαρία Σταματέρη.

Η τελευταία όταν άκουσε τον δημοσιογράφο να πλέκει το εγκώμιο της ξανθιάς παρουσιάστριας, του είπε χαμογελώντας: «Κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες» εισπράττοντας την άμεση απάντηση του Λιάγκα: «Μπα, δεν θα μπορούσα ποτέ να ταιριάξω με την Φαίη, γιατί έχει δηλώσει ότι δεν αντέχει τους άνδρες της τηλεόρασης».Η γοητευτική ξανθιά δεν άφησε ασχολίαστη την φράση του άνδρα που θα σημάδευε τα επόμενα χρόνια την προσωπική της ζωή λέγοντας ότι «Δεν αποκλείω ποτέ κάτι, αλλά νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι μπροστά από τις κάμερες».

Όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια αμφότερες οι δηλώσεις τους αναιρέθηκαν από έναν έρωτα που έφερε πολύ κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Μόνο που στη περίπτωσή τους επιβεβαιώθηκε ότι συμβαίνει με αρκετά ζευγάρια της μικρής οθόνης που κάποια στιγμή αποφασίζουν εκτός από το να είναι μαζί στην ζωή, να είναι και μαζί στην TV.



Ο Γιώργος και η Φαίη έφτασαν να είναι μαζί σχεδόν πάνω από δώδεκα ώρες την ημέρα, με ότι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή την ρουτίνα και την καθημερινή συνεχή τριβή.
Χωρίς σχεδόν ποτέ να βγαίνουν μόνοι τους  επήλθε σε συνδυασμό και με κάποιους άλλους παράγοντες μια συνεχή φθορά της σχέσης τους σαν ζευγάρι που έκανε τελικά τον γάμο τους σύμφωνα με ανθρώπους που είναι κοντά τους να μοιάζει με μια αρμονική συνύπαρξη, από την οποία ειδικά τον τελευταίο χρόνο δεν έλειπαν οι συχνές εντάσεις.
Από την στιγμή που ανακοίνωσαν με μια πρόταση στην Real News του κουμπάρου τους Νίκου Χατζηνικολάου τον χωρισμό τους, ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι δημοσιευμάτων για τους λόγους του διαζυγίου. Ενός διαζυγίου, οι πρωταγωνιστές του οποίου κρατούν προς το παρόν τουλάχιστο ερμητικά κλειστό το στόμα τους...

Η αρχή της ρήξης

Από τον περασμένο Ιανουάριο άρχισε να ακούγεται έντονα η φήμη για τον χωρισμό του ζεύγους και κάποιες ιστοσελίδες ανάρτησαν άρθρα-κουίζ για πολύ λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης που χωρίζει, χωρίς να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα του Γιώργου και της Φαίης.
Εκείνη την περίοδο και για τους μήνες που ακολούθησαν οι φήμες για τον χωρισμό εντάθηκαν αλλά κανείς-ακόμη και αυτοί που ήξεραν ότι επέρχεται το διαζύγιο-δεν πήρε το ρίσκο να το γράψει.

Οι στενοί συνεργάτες του ζευγαριού και οι κολλητοί τους φίλοι δημιούργησαν μια ασπίδα προστασίας διαψεύδοντας οτιδήποτε περί διαζυγίου ή τα περί βαριάς κρίσης που ταλάνιζε τον γάμο του Γιώργου και της Φαίης.Ήδη από τότε-ίσως και νωρίτερα λένε κάποιοι-ο δημοσιογράφος κοιμόταν στον πρώτο όροφο της κατοικίας τους στην  Βουλιαγμένη και η Φαίη με τα δύο αγόρια τους στον τρίτο, όπως ήξεραν ελάχιστοι πολύ δικοί τους άνθρωποι.
Κάποιοι από αυτούς εικάζουν ότι η έλευση του δεύτερου παιδιού μεταμόρφωσε την Φαίη ολοκληρωτικά σε μια γυναίκα που αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι σε αυτά, κάτι που αναγκαστικά έβαλε σε δεύτερη μοίρα την σχέση της με τον Γιώργο.
Είναι κάτι που έχει συμβεί σε χιλιάδες ζευγάρια, που ξεκινάνε την ζωή τους με το πάθος να κυριαρχεί σε αυτή και καταλήγουν μετά από χρόνια δυο φίλοι.
Κάτι που δεν είναι εύκολο να συνεχιστεί για πολύ καιρό, αν το ζευγάρι δεν   προσπαθήσει να επαναφέρει την σχέση του και όπως έδειξε η συνέχεια κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην περίπτωση των συγκεκριμένων ανθρώπων.Δεν ήταν όμως μόνο αυτό.



Τον περασμένο Φεβρουάριο ένα σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Παντελή Παντελίδη και τον θόρυβο για το τραγούδι που ανέφερε την λέξη  «Κατεχόμενα» με αναφορά στην Κύπρο, γίνεται μια ημέρα πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή στο μοιραίο τροχαίο.
Τις επόμενες ημέρες και με αφορμή το ξέσπασμα της μητέρας του τραγουδιστή που την ανέφερε, η γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια βιώνει μια απίστευτη επίθεση από τους φανατικούς οπαδούς του Παντελίδη.

Οι λογαριασμοί της στα social media δέχονται καταιγισμό αρνητικών σχολίων με πολύ σκληρές εκφράσεις για την Φαίη, που δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.Το συζητάει με τον Γιώργο ο οποίος της λέει να μην κάνει δήλωση επανόρθωσης, πιστεύοντας από την πείρα του ότι το θέμα θα φουντώσει πιο πολύ. Τα υβριστικά σχόλια συνεχίζονται με τέτοια ένταση που η Σκορδά αναγκάζεται να κλείσει το λογαριασμό της στο Instagram, ενώ σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν κατόπιν εορτής, υπάρχουν συνεχείς εντάσεις και νεύρα με τον Γιώργο εκτός πλατό. Η μόνη περίοδος που η κατάσταση δείχνει να ηρεμεί είναι όταν τον περασμένο Απρίλιο πεθαίνει ο πατέρας του δημοσιογράφου και η Φαίη είναι δίπλα του για να τον στηρίξει σε μια πολύ δύσκολη προσωπική του στιγμή. Μετά από κάποιες εβδομάδες το ζευγάρι δείχνει πλέον να βαδίζει για τα καλά σε μονοπάτια χωρισμού, χωρίς όμως να το «βγάζουν» στις κοινές τους εξόδους, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής σεζόν που αποδείχτηκε καθοριστική όπως διαφαίνεται τώρα για το τέλος του γάμου τους.

Οι χωριστές διακοπές και η φθορά

Με το που τελειώνει η σεζόν τον περασμένο Ιούνιο, το ζευγάρι ποστάρει μια selfie στην σελίδα του Γιώργου στο Instagram. Η Φαίη χαμογελάει ενώ ο σύζυγός της εμφανίζεται λίγο πιο σκεπτικός και σίγουρα όχι τόσο χαλαρός. Στις εβδομάδες του καλοκαιριού που θα ακολουθήσουν, οι ψίθυροι ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμου τους, γίνονται ακόμη πιο έντονοι, ειδικά όταν ο Λιάγκας ποστάρει φωτό και βίντεο από τις διακοπές του, από τις οποίες απουσιάζει η Φαίη.

Θα πάει στην Επίδαυρο μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και άλλον ένα φίλο του, θα οργώσει τις Κυκλάδες με το φουσκωτό του και αντροπαρέες και θα χαλαρώσει στην Ελούντα χωρίς την σύζυγό του. Το πρώην πια ευτυχισμένο ζευγάρι θα περάσει κάποιες ημέρες μαζί με τα παιδιά στην Τήνο, όμως τίποτε πλέον δεν θυμίζει αλλοτινά καλοκαίρια, όταν ήταν αχώριστο.
Μια λέξη που για πολλούς αποδείχτηκε καταλυτική για την σχέση τους, ειδικά από την στιγμή που αποφάσισαν να συνυπάρξουν τηλεοπτικά, χωρίς να φαντάζονται ότι σταδιακά αυτό θα επηρέαζε τον γάμο τους. Άλλωστε, είναι πολύ διαφορετικό ένα ζευγάρι να έχει διαφορετικά επαγγελματικά ωράρια-πόσο μάλλον όταν δουλεύουν και οι δύο στην τηλεόραση-από το να είναι κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ παντού μαζί.

Από την στιγμή που ξεκίνησαν το πρωινό στο Mega, ο Γιώργος και η Φαίη είναι ζήτημα αν χώριζαν για δυο-τρεις ώρες καθημερινά, με ότι αυτό συνεπάγεται σε έναν γάμο.
Υπήρχαν στιγμές που έγιναν ακόμη πιο πολλές και μια καθημερινή ρουτίνα που περιελάμβανε πρωινό ξύπνημα, εκπομπή, κοινή σύσκεψη με τους συνεργάτες, κοινές εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις η σε νυχτερινά κέντρα και κοινές κοινωνικές εμφανίσεις.
Αυτή η τριβή είχε και έναν άλλο αντίκτυπο στην συζυγική τους ζωή, την μεταφορά των οποιοδήποτε επαγγελματικών προβλημάτων στην κατοικία της Βουλιαγμένης, από την στιγμή που ξεκίνησαν να βγαίνουν στο γυαλί μαζί.  

Αν προσθέσεις σε όλα αυτά ότι ήταν εκ διαμέτρου αντίθετοι σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες, είναι εύκολο λένε φίλοι τους να διαπιστώσεις ότι σχεδόν πάντα στην σχέση τους υπήρχαν έντονες στιγμές.Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σαφώς πιο ανοιχτός σαν άνθρωπος, έχει ένα ιδιότυπο χιούμορ και σχεδόν ποτέ δεν μασάει τα λόγια του, εν αντιθέσει με την Φαίη που είναι πολύ πιο κλειστή σαν χαρακτήρας.

Κάτι που φάνηκε όταν επικοινώνησε λίγες ημέρες με στενή φίλη της από τον χώρο πριν την περίφημη ανακοίνωση και προτίμησε να της πει μόνο ότι «έχω κάποια θέματα να λύσω και θα τα πούμε μετά από κοντά».                             

Τα θέματα που είχε να λύσει ήταν βασικά το τέλος του γάμου της, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμη και τώρα ποιος το ζήτησε πρώτος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και παρά το συναινετικό διαζύγιο η Φαίη φέρεται να άνοιξε πρώτη την κουβέντα, κάτι όμως που δεν έχει σημασία.Αυτό που προέχει την δεδομένη στιγμή και για τους δύο είναι να μην καταλάβουν τα παιδιά τους, ειδικά ο Γιάννης που είναι πιο μεγάλος, ότι χωρίζουν.

Ίσως γι' αυτό λένε οι καλά γνωρίζοντες ο Γιώργος Λιάγκας δεν βιάστηκε να βρει τη νέα του κατοικία και εξακολουθούσε μέχρι πρότινος να μένει στο σπίτι που αγόρασε για την οικογένειά του.       
Τόσο αυτός όσο και η Φαίη επιθυμούν να κρατήσουν πολύ χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά το τέλος του έγγαμου βίου τους, κάτι όμως που ξέρουν ότι είναι δύσκολο, ενώ ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια είναι εξοργισμένοι με τα όσα γράφτηκαν για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους.



Η Φαίη μίλησε στην εκπομπή της για το θέμα, έχοντας την καλή της φίλη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να της κρατάει το χέρι με τρεμάμενη φωνή και χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτε παραπάνω από τα της ανακοίνωσης, πλην των ευχαριστιών σε φίλους και γνωστούς για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν.
Σε ότι αφορά τον Γιώργο μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει και πριν απο λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τον αποτύπωσε σε μια έξοδο που έκανε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και άλλους συναδέλφους.    
Θα το κάνει κάποια στιγμή, στην πρώτη πιθανότατα συνέντευξη που θα παραχωρήσει, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες για το τέλος ενός παραμυθιού που ξεκίνησε το 2007 και εννιά χρόνια αργότερα δεν είχε ευτυχισμένο τέλος...

Οι αταίριαστοι

Ακόμη και τώρα που έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο, πολλοί δεν θέλουν να  πιστέψουν ότι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής show biz διάγει πλέον βίους αντίθετους, έστω και κάτω από την ίδια στέγη μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.
«Η τηλεόραση τους γνώρισε και η τηλεόραση τους χώρισε» έλεγε με νόημα έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος που γνώρισε το ζευγάρι πολύ καλά σε παρέα που δειπνούσε στα βόρεια προάστια, και αυτή είναι η αλήθεια.
Σε εκείνη την αλήστου μνήμης εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, όπου ο ένας έλεγε ότι δεν θα μπορούσε να ταιριάξει με τον άλλο, μπήκε το πρώτο πετραδάκι για την μετέπειτα σχέση τους.
Μια σχέση που ξεκίνησε όταν τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη είχαν χωρίσει από τις σχέσεις που διατηρούσαν, με τον δημοσιογράφο από την Λάρισα να μαρκάρει στενά την παρουσιάστρια από το Κιλκίς.

Η Φαίη δεν ενέδωσε εύκολα, αισθανόταν όμως γοητευμένη από το ενδιαφέρον του και στην αρχή τουλάχιστον δεν έβγαιναν μόνοι τους αλλά με κοινές παρέες.
Σταδιακά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά και έξι μήνες μετά την γνωριμία τους στο πλατό του STAR το 2007 έγιναν ζευγάρι στην ζωή, ζώντας έναν μεγάλο έρωτα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το 2010 και μετά από μια συγκατοίκηση λίγων μηνών ήρθε και η πρόταση γάμου, η οποία δεν θα μπορούσε με αυτούς τους δύο χαρακτήρες να μην είναι επεισοδιακή.
Καταρχάς έγινε πρωί. Ο Γιώργος έβαλε το μονόπετρο που είχε αγοράσει σε ένα βιβλίο για γάτες-η Φαίη τις λατρεύει-και πήγε να της κάνει έκπληξη. Μόνο που η παρουσιάστρια κοιμόταν και παρά τις επίμονες προσπάθειές του αρνιόταν να σηκωθεί με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει.

Τελικά έγινε η πρόταση και ένα βράδυ του Ιούνη το 2010 παντρεύτηκαν στο Island με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και πεντακόσιους καλεσμένους.Ήταν ένα βράδυ που σημάδεψε την ζωή τους και κάποιοι καλεσμένοι θυμούνται ακόμη τα βλέμματά τους όταν χόρεψαν το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη «Σαν δυο σταγόνες βροχής».
Εκείνο το καλοκαίρι ήρθε και η περίφημη πρόταση του MEGA για να αναλάβουν από κοινού την πρωινή ζώνη, στην οποία αρχικά απαντούν αρνητικά, κυρίως λόγω της στάσης που κράτησε η Φαίη, η οποία φοβόταν δύο πράγματα τα οποία αποκάλυψε αργότερα.



Πρώτον, ότι μπορεί να μην δέσουν τηλεοπτικά και δεύτερο, ότι μετά από τα όσα είχε κάνει μόνη της, τώρα θα έπρεπε να έχει συμπαρουσιαστή έστω και αν αυτός θα ήταν ο άντρας της.
Τελικά όπως παραδέχτηκε μετά «η εκπομπή μας έδεσε» και η νέα τους ζωή έγινε ακόμη πιο όμορφη όταν τον Απρίλιο του 2011, έρχεται στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Γιάννης.
Θα ακολουθήσει τον Μάιο του 2014 ο Δημήτρης, όταν το ζεύγος έχει μετακομίσει τηλεοπτικά στον ANT-1 και βιώνει ακόμη πιο πολύ το κάθε μέρα μαζί, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Η ζωή τους αλλάζει πολύ κάτι που παραδέχεται ο Γιώργος στην συνέντευξη που παραχωρεί στο Γρηγόρη Αρναούτογλου στον οποίο λέει ότι ένας καυγάς μπορεί να ξεκινήσει από μια διαφωνία για τα παιδιά και να εξελιχθεί σε καυγά του ζευγαριού.

Αφοπλιστικά ειλικρινής όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν ήθελε αυτό στην ζωή του δηλαδή οικογένεια και παιδιά απάντησε χωρίς να το σκεφτεί: «Όχι, αλλά αυτό μου προέκυψε στην ζωή μου. Δεν ήθελα αυτό. Άλλωστε οποιοσδήποτε άντρας που έχει περάσει καλά, δεν θέλει αυτό που λέμε δέσμευση. Όμως επειδή μου έτυχε το απολαμβάνω...».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης