Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day

Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day

«Καλημέρα, χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι εδώ. Μας λείψατε. Μπορεί να γκρινιάζουμε για το τόσο πρωινό ξύπνημα, όταν περνάει όμως ο καιρός μας λείπει αυτή η ωραία συνήθεια», ανέφερε η παρουσιάστρια

Η πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Happy Day
Σε μία ιδιαίτερη έναρξη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα του Happy Day.  Τα πρώτα πλάνα έπεσαν σε τυπωμένα χαρτιά που βρίσκονταν στο πλατό, τα οποία είχαν λέξεις όπως «χαρά», «αισιοδοξία», «χαμόγελο» και άλλα, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στην έναρξη. H παρουσιάστρια λοιπόν μπήκε στο πλατό φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

«Καλημέρα, χαιρόμαστε πάρα πολύ που είμαστε και πάλι εδώ. Μας λείψατε. Μπορεί να γκρινιάζουμε για το τόσο πρωινό ξύπνημα, όταν περνάει όμως ο καιρός μας λείπει αυτή η ωραία συνήθεια», ανέφερε η Σταματίνα καλημερίζοντας το κοινό και εξηγώντας πόσο χαίρεται την σχέση με τους τηλεθεατές αυτά τα χρόνια.

Κλείσιμο
Σχετικά με την πρεμιέρα, που συμπίπτει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ευχηθεί στις μανούλες που θα δουν τα παιδάκια τους να φεύγουν «καλή υπομονή», καθώς φέτος βιώνει και η ίδια κάτι αντίστοιχο με την μεγάλη της κόρη!

«Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς», ανέφερε σχετικά με το θολό τηλεοπτικό τοπίο, τονίζοντας πως θα συζητήσουν εκτενώς στην συνέχεια με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Εξίσου σημαντικό όμως ήταν και το αισιόδοξο σχόλιο που έκανε για το θέμα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς. «Άσπρο στο μαύρο. Δεν είναι τυχαίο πως θα μας δείτε όλους με άσπρα σήμερα. Επιλέγουμε το άσπρο στο μαύρο, το φως στο σκοτάδι, το λευκό σε όλες τις γκρι αποχρώσεις. Αυτό κάνουμε κάθε χρόνο στο Happy Day, αυτό θα κάνουμε και φέτος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδέχτηκε την ομάδα της στο πλατό.

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της πρεμιέρας της εκπομπής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης