Το «αντίο» της Τατιάνας Στεφανίδου και η αποκάλυψη για τις διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Το «αντίο» της Τατιάνας Στεφανίδου και η αποκάλυψη για τις διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Αυλαία» για φέτος έριξε το «Τατιάνα Live»

Το «αντίο» της Τατιάνας Στεφανίδου και η αποκάλυψη για τις διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο
Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Tatiana live».Η παρουσιάστρια,  ευχαρίστησε το κοινό στο στούντιο, την ομάδα, τους τεχνικούς της εκπομπής και το Epsilon, εξέφρασε την πικρία της για το παρελθόν και αποκάλυψε τα καλοκαιρινά της σχέδια με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που ήταν κοντά μας στο στούντιο και μας στήριξε τόσο μα τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω το Epsilon που μου έδωσε τη δυνατότητα μετά από πολλά πολλά χρόνια, που με άφησε επιτέλους να είμαι η Τατιάνα, με άφησε να λέω αυτά που σκέφτομαι, με άφησε να κάνω αυτά που θέλω, με άφησε να κάνω αυτό που θέλω, την ώρα που θέλω. Να ευχαριστήσω το κανάλι που με πίστεψε γιατί ακόμα κι εμείς που είμαστε πολλά χρόνια στην τηλεόραση έρχεται η ώρα που μπορεί κάτι να μην πάει καλά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε να αμφιβάλλουν για εμάς, για τις ικανότητές μας, για το πόσο και αν μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη γιατί εδώ φέτος άνθισα ξανά
Κλείσιμο
» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια κατέληξε με χιούμορ: «Να δείτε το σύζυγο μετά που τελειώνει κι αυτός σήμερα και θα τον πάρω αλά μπρατσέτα να κάνουμε διακοπές στο Ιόνιο…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης