Guest star στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ο Σάκης Ρουβάς

Guest star στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ο Σάκης Ρουβάς

Για πρώτη φορά θα μετάσχει στη συναυλία με τα δέκα πιο «θετικά» τραγούδια του

Guest star στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ο Σάκης Ρουβάς
Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς συμφώνησε και θα συμμετάσχει στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας by Amita Motion που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια του θεσμού. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή του εορτασμού της Ημέρας Θετικής Ενέργειας. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εμφάνιση ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία θα έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation. 
 
Τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας θα κορυφωθούν με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο Τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ και ένα λαμπερό μουσικό event που θα παρουσιάσει ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς.

Η Amita Motion θα παρουσιάσει - με ελεύθερη είσοδο - τις πιο δυναμικές μουσικές εμφανίσεις φιλοξενώντας και  φέτος στη σκηνή τους αγαπημένους καλλιτέχνες της νεολαίας που θα μας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα. Στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα βρεθούν: οι Boys + Noise, ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES & Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και η Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento.  Επίσης, θα εμφανιστούν ο Στέλιος Λεγάκης,   ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy .  Τα positive decks της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα αναλάβει o DJ Pitsi. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης