Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βιβλίο αγαπημένης της φίλης

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βιβλίο αγαπημένης της φίλης

«Αν είναι να χειροκροτάτε έτσι σας περιμένω στο «Fever». Θα συγκινηθώ, θα δακρύσω, αλλά και εσείς θα με αποθεώσετε», είπε η Δέσποινα Βανδή που μίλησε για το βιβλίο της Θέμιδος Καρδιόλακα 

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βιβλίο αγαπημένης της φίλης
Στην παρουσίαση βιβλίου της Θέμιδος Καρδιόλακα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή στο «Jardo» στην Γλυφάδα. 

Όπως είπε η τραγουδίστρια, οι δυο τους γνωρίστηκαν στον παιδικό σταθμό όπου πήγαιναν τα παιδιά τους και από τότε ξεκίνησαν να κάνουν παρέα.

Κλείσιμο


Έτσι η Δέσποινα Βανδή μόλις έμαθε για το δεύτερο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μίνωας», «Όχι πια γλουτένη μαμά», της πρότεινε να μιλήσει και στην παρουσίαση, την οποία συντόνισε η Εύη Φραγκάκη.

Χαρακτηριστικό της βραδιάς ήταν η συγκίνηση της Θέμιδος Καρδιόλακα, μιας και κατά την διάρκεια της βραδιάς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς εξιστορούσε στο κοινό γιατί αποφάσισε να γράψει αυτό το βιβλίο μαγειρικής. 



Όπως είπε κάποια στιγμή την ρώτησε ένα κοριτσάκι που πάσχει από κοιλιοκάκη -τα άτομα που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα έχουν δυσανεξία στην γλουτένη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταναλώνουν τροφές που την περιέχουν- «πως μπορώ να μη ζηλεύω τα άλλα παιδάκια όταν εκείνα τρώνε αυτό που θέλουν και εγώ όχι;» και από τότε αποφάσισε να γράψει αυτό το βιβλίο με συνταγές για παιδιά.



Μάλιστα η μικρή Δέσποινα, που αποτέλεσε αφορμή για την συγγραφή του βιβλίου, βρέθηκε στην χθεσινή παρουσίαση δίνοντας ένα θερμό χειροκρότημα στην συγγραφέα που έβαλε σκοπό να κάνει τα γεύματά της πιο ευχάριστα. 



Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα όταν είδε την φίλη της να βάζει τα κλάματα, καθώς ο κόσμος χειροκροτούσε, θέλησε να σώσει την κατάσταση και είπε με χιούμορ προκειμένου να ελαφρύνει λίγο το κλίμα:  «Αν είναι να χειροκροτάτε έτσι σας περιμένω στο «Fever». Θα συγκινηθώ, θα δακρύσω, αλλά και εσείς θα με αποθεώσετε».
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης