Θύμα ληστείας η Μαίρη Μηλιαρέση-Tι λέει στο protothema.gr

Θύμα ληστείας η Μαίρη Μηλιαρέση-Tι λέει στο protothema.gr

«Έπαθα σοκ όταν είδα σπασμένη την πόρτα», λέει η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός

Θύμα ληστείας η Μαίρη Μηλιαρέση-Tι λέει στο protothema.gr
Θύμα ληστείας έπεσε η Μαίρη Μηλιαρέση αφού άγνωστοι μπήκαν στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί στην Αρκαδία.

Το σπίτι είχε γίνει φύλλο και φτερό από άγνωστους δράστες, που έσπειραν τον φόβο και τον πανικό στην περιοχή ανοίγοντας και τα διπλανά σπίτια την περασμένη εβδομάδα.

Κλείσιμο
«Είναι τρομερό, πaθαίνεις σοκ όταν βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια σπασμένη την πόρτα του σπιτιού σου και μέσα ένα κακό χαμό με πράγματα πεταμένα παντού και ανακατωμένα όλα μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς που δε μένει κανείς στο σπίτι, αυτό που έχουμε στο χωριό είναι το παραθεριστικό μας, μέσα στην ατυχία ας λέμε ότι ήμασταν τυχεροί». 



Είναι τα λόγια της Μαίρης Μηλιαρέση η οποία περιγράφει το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη όταν άγνωστοι μπήκαν στο εξοχικό σπίτι, που η ίδια διατηρεί σε χωριουδάκι της Αρκαδίας και στο οποίο πηγαίνει από μικρή μέχρι και σήμερα. 



«Είναι παράδοση να πηγαίνω εκεί με οικογένεια είναι ένας ευλογημένος τόπος το χωριό μου και το σπίτι αυτό το αγαπώ όσο τίποτα άλλο, έχει μέσα του μνήμες όμορφες που πάντα θα θυμάμαι. Με πήραν τηλέφωνο κάποιες φίλες μου από το χωριό και με ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί. Σηκώθηκα και πήγα βέβαια. Όπως έμαθα από την αστυνομία πρόκειται για σπείρα που χτυπά σε σπίτια περιμετρικά του χωριού και έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά. Σπάσανε την πόρτα με λοστό, μπήκαν μέσα ανακάτεψαν και κατέστρεψαν τα πάντα στη μανία τους να βρουν κάτι αξίας εικάζω τιμαλφή αλλά δε βρήκαν φυσικά τίποτα διότι όπως σας είπα είναι ένα απλό σπίτι που δεν έχουμε μέσα αντικείμενα αξίας γιατί πηγαίνουμε σε περίοδο διακοπών και μόνο. Τι να πω, ευτυχώς ίσως που δεν ήταν κανείς μέσα στο σπίτι, ευτυχώς που δε συνέβη σε περίοδο που θα ήμασταν μέσα. Θα ήταν φρικτό όπως καταλαβαίνετε. Μέσα στην ατυχία μας λοιπόν, τυχεροί θαρρώ πως είμαστε», καταλήγει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης