Demy στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν κάνεις σχέση με μάγειρα για να σου μαγειρεύει!

Demy στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν κάνεις σχέση με μάγειρα για να σου μαγειρεύει!

Τι είπε η νεαρή τραγουδίστρια για τον χωρισμό της με τον Άκη Πετρετζίκη

Demy στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν κάνεις σχέση με μάγειρα για να σου μαγειρεύει!
Καλεσμένη ήταν στο πρώτο ΌΛΑ ΜΠΙΠ της νέας χρονιάς η Demy, το βράδυ της Δευτέρας.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού για τα παιδικά της χρόνια, τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «The Music School», αλλά και την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της με τον Άκη Πετρετζίκη.
 
Κλείσιμο
«Από μικρή ήθελα να μπω στην Νομική και μου έλεγαν ότι από αυτή τη σχολή μπορούσα να γίνω τα πάντα. Πολιτικός που δεν το ήθελα ή να ασχολιόμουν με το διπλωματικό σώμα και να έκανα ταξίδια. Αυτό το ήθελα! Και μου άρεσε και η δημοσιογραφία. Θα μου άρεσε να λέω ειδήσεις» παραδέχθηκε η νεαρή σταρ. 




Δεν απέφυγε μάλιστα να μιλήσει στην τηλεοπτική παρέα και για την προσωπική της ζωή και για το αν είναι πλέον ελεύθερη: «Δεν ξέρω, εσείς ξέρετε; Νομίζω είναι άσκοπο πια να το διευκρινίσω», είπε συμπληρώνοντας: «Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη γενικά. Όχι από την άποψη των προσωπικών και των ερωτικών, αλλά μου αρέσει γενικά η ελευθερία. Να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και να ακούω μόνο τον εαυτό μου σε αυτό. Γενικά είμαι ελεύθερη ψυχή σε αυτά, που δεν έχει να κάνει με σκοτούρες (που προκαλούνται από άλλους)».
 
Όσο για το αν ο έρωτας τελικα περνάει... από το στομάχι, η Demy είπε: «Αυτό είναι το τελευταίο. Το να σχετιστείς με έναν μάγειρα δεν το κάνεις για να σου μαγειρεύει. Εγώ σίγουρα όχι! Εγώ πάντως δεν μαγειρεύω και κάθε φορά που μπαίνει ο νέος χρόνος λέω ότι θα μάθω και θα καλώ τους φίλους μου να τρώμε. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ατάλαντη στη μαγειρική».
 
Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε κάποιες ιδιαίτερες πτυχές του χαρακτήρα της: «Είμαι πολύ ευαίσθητη και κλαίω. Μικρή είχε σπάσει το αγγείο στο μάτι μου από το κλάμα. Χωρίς για κάποιο σημαντικό λόγο. Ακόμα κλαίω!», ενώ δεχόμενη τις χιουμοριστικές ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη σχετικά με το αν έκλαιψε λόγω του πρόσφατου χωρισμού της, σχολίασε: «Η στενοχώρια είναι στη ζωή. Φυσικά και θα κλάψεις για ανθρώπους που το αξίζουν. Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Τώρα δεν αναφερόμαστε σε σχέσεις που αφήνει ο ένας τον άλλον. Μιλάμε για σχέσεις που μπορεί να μη λειτουργούν».
 
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο «The Music School», λέγοντας: «Ήταν τρομακτικό στην αρχή και με έβαλε σε σκέψεις μέχρι να αποδεχτώ την πρόταση. Ήταν όμως μοναδική εμπειρία για όσους συμμετείχαμε σε αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης