Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο ΌΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν έσπασα την απεργία πείνας για να φάω!

Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο ΌΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν έσπασα την απεργία πείνας για να φάω!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «χτύπησε» 35ρια στην τηλεθέαση, μιλώντας για τα πιστεύω του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την δραχμή και πολλά άλλα


Γιάννης Μιχελογιαννάκης στο ΌΛΑ ΜΠΙΠ: Δεν έσπασα την απεργία πείνας για να φάω!
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη γυναίκα της παρέας, Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χωρίς… μπιπ στην τηλεοπτική παρέα για την απεργία πείνας, το πολυσυζητημένο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε τι περιείχε η… περιβόητη σακούλα, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα ένα βράδυ. Η εκπομπή σημείωσε 35% στα νεανικά κοινά, ενώ στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 25,4%.

Κλείσιμο
"Ναι είδες ποτέ να ακολουθώ γραμμές κομμάτων ή τον εαυτό μου;" είπε αρχικά στον Θέμο Αναστασιάδη και συνέχισε εξηγώντας τι ακριβώς περιείχε το σακουλάκι: "Θες να κατουρήσεις ρε αδερφέ... που θα κατουρήσεις; έχει δύο καφετέριες παραδίπλα· η πιο κοντινή είναι το εθνικό από κάτω, οι οποίοι είναι φιλόξενοι κακομοίρηδες σε άφηναν να πηγαίνεις. Πας μια φορά, πας δεύτερη, την τρίτη πρέπει να πιεις ένα καφέ. Ήπια λοιπόν ένα καφέ, αλλά όσον αφορά το θέμα του καφέ ήτανε καθαρά και βιολογική ανάγκη. Η δεύτερη αλήθεια είναι η εξής: έχω μία συνήθεια αυτό που το κρατώ πάλι μαζί μου, τα οποία είναι φάρμακα που τα ξέρουν οι όλοι οι βουλευτές και η Βουλή το γνωρίζει και πάνω από 70 βουλευτές που έχουν προβλήματα μέσα στη Βουλή, το γνωρίζουν όλοι. Έχω φάρμακα μέσα. Είναι σακουλάκι που το έχω πάντα μαζί μου, όλοι το γνωρίζουν. Ειδικά σε περιοδείες εκλογικές με έχει σώσει αυτή τη σακουλίτσα. Ε την έβγαλα και μου λέγαν ότι τρώω παξιμάδια. Λες και δεν μπορούσα να πάω στο εθνικό από κάτω και να πάρω ένα σάντουιτς ίδιο και να πάω στο λουτρό μέσα να τα φάω".




Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα πολιτικά του πιστεύω, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμα και στην δραχμή.







Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ακόμη για τα πιστεύω του, για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη δραχμή και πολλά άλλα. 






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης