«Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 το γιόρτασαν

«Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 το γιόρτασαν

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν οι συντελεστές της καθημερινής σειράς

«Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1 το γιόρτασαν
Την επιτυχία της σειράς «Οι Συμμαθητές» γιόρτασαν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 που από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα αγαπήθηκε από τον κόσμο. 

Κλείσιμο


Στο νυχτερινό μαγαζί «4711» βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην σειρά και διασκέδασαν στο πάρτι -με θέμα την δεκαετία των 80ς- που στήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας.



Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν και κάποιοι τυχεροί τηλεθεατές που είχαν την ευκαιρία να πιουν το ποτό τους και να δουν από κοντά τους ηθοποιούς που θαυμάζουν. 



Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου  Κατερίνα Γκαγκάκη. 



Οι πόρτες άνοιξαν λίγο πριν 21:30 και σιγά σιγά έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι. Εκεί είδαμε και το συγκρότημα «Μέλισσες», που έχει γράψει την μουσική των τίτλων, το οποίο όμως δεν ανέβηκε στην σκηνή αφού στο κοινό κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι «Miss Cherry». 



Ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Μάριος Αθανασίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Νικολέτα Καρρά, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Μιχάλης Μαρίνος, και άλλοι πολλοί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του protothema.gr και έπειτα διασκέδασαν και ήπιαν το ποτό τους στο εσωτερικό του νυχτερινού μαγαζιού όπου το κέφι «άναψε» όταν οι ηθοποιοί άρχισαν να χορεύουν ασταμάτητα. 































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης